Kevättä

23.3.16

Pari postausta sitten julkaisin kuvia Helsingistä ja lupailin kertoa lisää toissa sunnuntaina olleista kuvauksista. En varmaankaan julkaise niitä kuvia kuitenkaan täällä blogissani, sillä ostin vain kolme kuvaa. Jos teitä kiinnostaa nuo kyseiset kolme kuvaa ja muutkin meikäläisen mallijutut, käykää tykkäämässä sivustani Miss Violet Facebookissa. 

Sitten hehkutan vielä sitä, että kämäinen puhelimeni suostuu nykyään julkaisemaan snäppivideoita! Olen jonkin aikaa seuraillut enemmän tai vähemmän aktiivisesti Snapchatissa erinäisiä ihmisiä ja harmitellut, kun en ole pystynyt ottamaan itse videoita. SC päivitti tuossa taannoin itsensä ja nyt kykenen julkaisemaan videoita, jes! Että jos satunnaiset höpinät ja vähän säännöllisemmät räpsyt kiinnostavat, lisätkää mut Snäppiin, löydyn sieltä nimimerkillä krizherr.

Snäpin puolella tuli tosiaan höpistyä, kuinka rankka viime viikko oli ja miten orastava flunssa vaivasi minua viikonlopun töitä tehdessä. Lisäksi kaipasin kuvailemaan ihanaan auringonpaisteeseen. Työt sain tehtyä hyvin ja onneksi eilen paistoi aurinko, jotta pääsin myös kuvailemaan. Mutta eilen illalla se flunssa puhkesi sitten ihan toden teolla. Nyt vietän siis lomaa sängynpohjalla niiskuttaen.

Mutta sitten itse asiaan eli eilisen kuviin. Kävimme Antin kanssa mun Pihtiputaan lempipaikassa, Pumppurannassa. Tuolta saa aina ihan mahtavia kuvia. Tykkään sen venesatamasta, rannoista, horisontista, rakennuksista ja veneistä. Eikä eilenkään tarvinnut pettyä.


Pysykäähän terveenä toverit! Hauskaa keskiviikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground