Hyviä uutisia

21.3.16

Minulla on oikein hyviä uutisia! Ensi kesälle suunniteltu reissu on varmistunut. Lähden siis kuudeksi viikoksi vapaaehtoistöihin Kroatiaan!

Työreissuni mahdollistaa kansainvälinen opiskelijajärjestö AIESEC. Työni on Dalmatian alueen matkailun markkinointia. Asun Splitissä, kuvien perusteella aikamoisen ihanan näköisessä merenrantakaupungissa. Siellä sitten tiimin kanssa valokuvaamme, kirjoitamme tekstejä ja teemme videoita kuuden viikon ajan.


Kroatiaan olisi tarkoitus lähteä toukokuun lopulla vähän ennen töiden alkua, että kerkeää tutustua maahan ja samalla vähän lomailla. Antti lähtee mukaani lomailemaan. Ajattelimme lentää ensin Dubrovnikiin katsastamaan vanhaa kaupunkia. Game of Thronesimme kun olemme katsoneet, pitää päästä näkemään Kuninkaansatama. Sieltä sitten matkaamme Splitiin ja aloittelen työni kesäkuun alussa.

Vielä ei jännitä yhtään, on vain hirveän malttamaton olo. Tekisi mieli lähteä samantien reissuun. Sitä ennen on kuitenkin aikamoinen läjä koulujuttuja suoritettavana. Eihän tässä kuitenkaan enää ole kuin kaksi kuukauta. Aika on tämän vuoden puolella kiitänyt niin kovaa vauhtia, että varmaan kohta olenkin jo pakkaamassa tavaroita.


Otan kameran ja läppärin mukaan töitä varten. Toivon, että minulla on aikaa ja mahdollisuuksia myös bloggailla Splitissä. Pääsisitte näkemään ja kuulemaan vähän tunnelmia Adrianmeren rannalta. Vähän vaihtelua Jyväskylän ja Pihtiputaan maisemiin!


Eihän siinä, ei auta kuin odotella ja yrittää opiskella ahkerasti ennen lähtöä. Ja sitä ennen lomailla vähän, nyt kun on pääsiäislomaviikko yliopistolta. Tulee kyllä niin tarpeeseen. Näkyillään taas pian!

***

I have really good news! I was planning journey for next summer and now everything is convinced. I will go volunteering to Croatia for six weeks!

My journey is possible because of international student organization AIESEC. Purpouse of my work is to market the area of Dalmatia as a resort. I will stay in Split and according pictures I've watched the place is amazing city on the coast. There we will photograph, write and make video with our team for six weeks.

I have planned that I will go to Croatia in the end of May - little bit before than working starting day. I want to get to know the country and have some holiday there. Antti is coming with me for the holiday week. We have planned that we fly to Dubrovnik to see the old town. We have watched our Game of Thrones episodes so we have to see the real King's Landing. After that we travel to Split and I start working in the start of June.

I'm not nervous yet but I'm so impatient. I just want to go there! But I have quite a pile of school work to do before that. And there is just two months before leaving. Time has flied so quickly this year that I think I'm soon packing my stuff.

I'll take my camera and laptop with me because of work. I hope that I have time and resources to blog also there. It would be so nice if you saw and hear my feelings from the coast of Adriatic Sea. It would be little variation to sceneries of Jyväskylä and Pihtipudas.

Well, I just have to wait and try to study hard before I leave. And have some holiday because this week is Easter break at our university. Oh, I needed it so much. See you soon!

6 kommenttia:

 1. Uijuii! Kroatia on just täydellinen ja me ikävöidään sinne koko ajan.. split ei ihan niin kiva paikka ku duba mut näkemistä sielläkin! Matkailijuttuja tuosta maasta ei tarvii ees tehä sillä ne syntyy itsestään!! Ois niin paljon suositeltavaa sulle mut blogistahan ne kaikki löytyy. Huippukohde!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä oonkin lukenut ja selaillut sun Kroatia postauksia jo parikin kertaa. :D Niin hirvee matkakuume jo! Joo Split ei vissiin ole Kroatian paras kaupunki, mutta me tosiaan tehdään sen koko Dalmatian alueen markkinointia, että varmasti pääsee muutakin näkemään. :) Ja kyllä ne Splitin rannatkin ihan siisteiltä näyttää! ;)

   Poista
 2. Mahtavaa! Mä olen halunnut vierailla Kroatissa jo jonkin aikaa, ja tänä vuonna olisi vihdoin tarkoitus käydä Splitissä ja reissata sieltä Bosniaan. Se vaikuttaa niin kauniilta paikalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiva! Hienoa, että pääset toteuttamaan unelmiasi. :)

   Poista

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground