2nd hand stuff

24.2.16


No niin ja sitten olisi aika aloittaa tämän vuoden tunnustukset vaatekieltohaasteeseen liittyen. Viime vuoden tapaan siis esittelen kaikki vaatteet, mitä on tullut ostettua ja pidän samalla kirjaa, mihin sitä rahaa tuleekaan käytettyä. Tämän postauksen jutut voin esitellä hyvällä mielellä, sillä nämä kaikki on hankittu kirpputoreilta sekä Facebookin roskalavaryhmästä.


Nämä laukut eivät maksaneet minulle kuin vaivan ajella Vaajakoskelle. Jyväskylän roskalava-ryhmässä on tarjolla järjettömästi tavaraa laidasta laitaan, tällä hetkellä jäseniä siellä on 16 077 ja määrä kasvaa jatkuvasti. Koska ihmisiä on paljon, monet hyvät tavarat on ehditty varata, mutta minulla kävi tällä kertaa tuuri. Kukaan ei ollut kommentoinut kolmen laukun kuvaan ja sain ne itselleni. Erityisesti minua kiehtoi tuo etualan hopeinen iltalaukku. Myös tuo musta laukku on ihan kiva, mutta tuo hihna on niin lyhyt, että saa nähdä missä tulee käytettyä. Ruskea laukku ei säväyttänyt niin kovasti. Ehkä odottelen sille sopivaa hetkeä tai laitan sen kiertoon eteenpäin.


Tämän kuvan vaatteiden hankinnasta saisin syytettyä Anttia. Meidän koulumatkan varrella kun on Keskussairaalantien SPR-Kirppis ja sen näyteikkunoita tulee monesti vilkuiltua. Eräänä aamuna Antti bongasi ikkunassa tuon vihreän röyhelöpaidan sinisen hameen kanssa. Asu oli niin vintage-tyylinen, että hän arveli sen kiinnostavan minua. Muutama päivä meni ennen kuin ehdin poikea kirpparille, mutta siellä paita yhä oli. Minun oli testattava sitä ja kun se oli sopiva, se lähti ehdoitta mukaani. Mallinuken päällä ollutta sinistä hametta en tullut testanneeksi ja tuskin se minulle olisi mahtunutkaan. Samalla reissulla kiersin sitten kirpparin läpi ja huomasin tuon vaalean jakun. Sitäkin piti kokeilla ja ihastuin vaatteeseen ikihyviksi. Vaikka kuusi euroa on aika paljon kirpparivaatteesta, tuon ostamista en epäröinyt. Samalla otin mukaan myös hengarissa jakun kanssa esillä olleen leopardikuvioisen huivin. 


Tämän kuvan juttuihin olen myös oikein tyytyväinen. Tuo musta nahkasalkku on ostettu SPR-Kirppikseltä samalla reissulla, kun ostin edellisen kuvan vaatteet. Hintaa tuolla oli vajaa kolme euroa. Mä tykkään tosi paljon tuollaisista salkkutyyppisistä laukuista, mutta mulla ei ole ollut tuollaista sen jälkeen kun H&M:n kympin salkun hihna irtosi suurien kuormieni ansiosta. Eli olen tuosta hankinnasta oikein iloinen. Kengät taas on Kirpparilla.fi:ltä, kun kävin etsiskelemässä arkastelujuttuihini materiaaleja. Hintaa noilla oli kolme euroa ja sopivat jalkaan kuin nakutettu, joten lähtivät meikän mukaan.

Tällaisia juttuja on tullut hankittua. Luku on tällä hetkellä neljä, sillä en laske laukkuja mukaan, mutta halusin ne nyt kuitenkin esitellä samassa postauksessa muiden 2nd hand -löytöjen kanssa. Olen tehnyt muitakin vaatehankintoja ja tulen esittelemään ne myöhemmin, jahka innostusta ja energiaa niiden kuvaamiseen löytyy. Myöskin edellä mainituista askartelujutuista tulette kuulemaan myöhemmin.

Pakko vielä tähän väliin sanoa, että käykää ihmeessä kirpputoreilla. Vaikka isoilla kirppareilla pyöriminen on vähän uuvuttavaa, jos on paljon porukkaa ja pöytiä pitäisi jaksaa penkoa, kannattaa se. Aina ei tietenkään löydä mitään, mutta seuraavalla kerralla voi tärpätä. Kivojen pikkujuttujen löytäminen muutamalla eurolla on kuitenkin niin hauskaa, kun samalla välttää uusien tuotteiden ostamisen. Haastakin nyt teidät lukijani käymään lähiaikoina kirpparilla, ehkä sieltä löytää jotakin kivempaa kuin marketeista tai perusvaatekaupoista!

Ps. Vaihdoin muuten blogin taustakuvan vaaleampaan, sillä olen pitkään halunnut raikkaampaa värimaailmaa. Lisäksi tein uuden bannerin. Nyt on koittanut kevät blogiinkin!

4 kommenttia:

 1. Onpa ihania löytöjä! Erityisesti toi vihree paita, aivan ihana värisävy <3 myös toi salkku on niin söpö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Eikö olekin, tuo paita on ihan mahtava kyllä. ^^

   Poista
 2. Mulla on tuossa vieressä SPR:n konttikirppis. Tein eilen just pari mahtavaa löytöä mm. eurolla Filippa K:n ja Your Facen hameita <3 Rakastan kirppareita, sitä löytämisen fiilistä ja kierrättämistä ideologiana :) Btw, tosi kiva blogi, jäin seurailemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä kans tykkään kirppareista sen takia, kun löytää ihan mitä vaan ja samalla saa vanhan tavaran kiertoon. :) Voi kiitos ihan älyttömästi seuraamisesta ja kaikista kommenteistasi, tervetuloa mukaan vain! :)

   Poista

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground