Vuosipäivän juhlintaa

1.2.16

Uusi viikko ja itse asiassa uusi kuukausikin on taas aluillaan. Ihan kiitettävää vauhtia on lähtenyt liikkeelle vuosi 2016.


Lauantaina minulla ja Antilla oli syytä juhlaan, sillä silloin oli meidän toinen vuosipäivä. Sitä juhlistettiin tehden koko päivän kivoja juttuja. Aluksi kävimme kuvailemassa Annin kanssa hänen asunnollaan ja ulkona Harjulla. Ulkona tuuli ihan tajuttomasti, joten kovin kauaa me ei juhla-asuissamme siellä viihdytty, toivottavasti saatiin kuitenkin kivoja kuvia otettua!


Koska valokuvaus oli ulkoistettu tänä vuonna kokeneemmalle, vuosipäivä tallentui muuten vain kännykälle. Kuvaushetken kävimme kahvittelemassa ihanassa Kuokkalan kartanossa. Paikka on todella hieno vanha talo ja ilman pääsymaksua pääsee kahvittelemaan alakerran lukuisiin huoneisiin. Nautimme kartanossa omenaista suklaakakkua ja minä otin teetä Antin hörppiessä kaakaota. Kahvihetken jälkeen kävimme hieman ajelemassa Jyväskylän tuntemattomimmissa kolkissa.


Ajelun jälkeen menimme pysäkille odottelemaan bussia, jolla matkasimme keskustaan. Meillä oli pöytävaraus Stefan's Steakhouseen samaan tapaan kuin viime vuonna ja siellähän syötiin taas oikein pitkän kaavan kautta. Alkupalaksi otin maa-artisokkakeittoa, pääruoalla irtauduin vegaaniperiaatteistani ja ostin pohjanmaalaisesta lihasta tehtyä pihviä maalaisranskalaisilla. Ruoan jälkeen nautimme rommilasit suklaan kera ja jälkkäriksi valitsin suklaafondat-leivoksen minttujäätelöllä. Kaikki ruoat olivat todella herkullisia ja tunnelma ravintolassa on aivan ihana. Ei voi muuta kuin suositella!


Ruokailun jälkeen käväisimme Harry'sissä, minkä jälkeen vanhukset köpöttelivät bussipysäkille ja hurauttivat kotiin lepäämään. Päivä oli oikein onnistunut.

2 kommenttia:

  1. En tiennytkään, että Kuokkalan kartanoon pääsee kahvittelemaan, aivan mahtavaa, ens kerralla ko meen Jyväskylään niin pakko käydä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, siellä aivan ihana ympäristö kahvittelulle! Suosittelen käymään. :)

      Poista

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground