Touhukas lauantai

24.10.15

Ohhoh, kylläpäs tämä kulunut viikko on ollut vauhdikas. Tekemistä on riittänyt ja jaksamistakin löytynyt yllättävän paljon. On luettu tenttiin, leivottu ja laitettu ruokaa, siivottu kämppä, järjestetty lautapeli-ilta fuksikavereille, käyty luennoilla ja matkustettu Pihtiputaalle. Eilen kävin hierojalla ja äidin kanssa kyläilemässä, paistettiin pihvejä ja katsottiin Poirotia. 


Päivällä tein kukkakaalimuusia ja lämmitettiin pihvejä. Lisäksi tein gluteenitonta, semivegaania suklaamoussekakkua ja laitoin sen jääkaappiin jähmettymään.


Käytiin aamupäivällä vähän shoppailemassa ja matkaan lähti talvea varten ihanan keveät terveyskengät. Ihan hauskan näköisetkin ovat, vaikka pääpointti noissa on iskua pehmentävät pohjat sekä jalan holvikaarta tukevat pohjalliset. Innostuin vähän ja hankin myös tuollaisen hauskan kuviollisen repuksi mukautuvan laukun. Tuolla voi raahata muistiinpanovälineet yliopistolle, jos ei jaksa isoa reppua pakata mukaan.


Ihailin syksyä ja mökin pihaa valaissutta auringonpaistetta. Mökillä ei tullut kovin kauaa oltua, mutta oli ihan mukava piipahtaa katsomassa uutta sisustusta, jonka äiti on sinne loihtinut.


Mökkireissun jälkeen tekaisin gluteenittoman ja vegaanisen pizzan, jonka pohja oli pakastimessa ehtinyt mennä vähän kuivakaksi, mutta maha tuli täyteen joka tapauksessa. Jälkiruuaksi sai suklaamoussekakkua, joka ei ollut yhtään ällömakeaa, koska laitoin mousseosioon kunnon tummaa suklaata. Aika jännän makuista itse asiassa.

Semmoisia touhuja tänään. Nyt pitää makailla sohvalla lepäilemässä, sillä voimat on ihan loppu ja tuntuu, että migreeni hiipii pitkästä aikaa minua ilahduttamaan. Nyt kone kiinni ja peiton alle! Parempia lauantai-illan jatkoja teille, rakkaat lukijani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground