Hyi hyi taas

25.10.15


Oikeasti hävettää tehdä tämä postaus ja tunnustaa tilanne. Viime postauksessa tunnustin 28 vaatetta ja asustetta, nyt pitää tunnustaa, että kesän ja alkusyksyn aikana on tullut ostettua neljä mustaa ja valkoista peruspaitaa. Viime viikonlopun Helsingin reissulla ostin Itäkeskuksesta mustat farkut, sillä ihan liian monet farkkuparit ovat viime aikoina ratkenneet ja hajoilleet, minkä vuoksi ne on pitänyt heittää pois käytöstä. Että tarpeeseen kyllä tuli tämä hankinta ainakin.


Lisäksi viime postauksessa näkyivät uudet talvikengät, jotka ostin eilen pihtiputaalaisesta kenkäkaupasta. Viime talvena en ostanut ollenkaan talvikenkiä, vaan käytin mummulta jääneitä mustia nahkakenkiä, jotka näkyvät ylläolevassa kuvassa. Itse asiassa edellisten talvikenkien ostamisesta on kolme vuotta. Viime vuodet olen käyttänyt aiemmin hankittuja kenkiä ja tosiaan noita mummulta jääneitä, joten eiköhän ne olleet ihan perusteltu ostos.

Paitojen hankkimista olisi toki voinut harkita, mutta monet peruspaidat ovat jääneet pieniksi kilojen kartuttua ja osa ovat kuluneet käytössä niin ettei niitä oikein huvita käyttää. Ihmeen paljon sitä ihminen tarvitsee ja "tarvitsee", vaikka kuinka yrittäisi karsia vaatteiden ja asusteiden hankkimista. Möh. Jospa loppuvuosi menisi nollalinjalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground