Maanantai kahdeskymmenestoinen

22.6.15


Ajelin eilen Pielavedeltä juhannuksen vietosta Pihtiputaalle. Täällä nyt sitten kuuntelen sateen huminaa kattoa vasten ja raavin kärsineitä sääriäni. Mun jalkojen ja käsien iho näyttää oikeasti aivan järkyttävältä tällä hetkellä. Itikat ovat pistelleet kaksi edellistä viikonloppua ihan täysillä ja allergiani vuoksi iho hieman ylireagoi. Tällä hetkellä täällä sisällä ei ole yhtäkään hyttystä eilisillan jahdin ansiosta, mistä olen aika lailla onnellinen.


Muutenkin on tietysti hieman väsynyt olo juhannuksen jäljiltä, muttei niin pahasti kuin kuvittelin. Pitäisi käydä hoitamassa muutamia asioita tuossa kylällä ja illalla meidän piti mennä mökille, mutta saa nähdä laantuuko tuo sade tuosta vai onko tiedossa koti-ilta. Mitenkähän käy myös huomiselle suunnitellulle mattojenpesuhetkelle?


Keskiviikkona koppaan Pallosalaman kyytiin pari leidiä ja lähdetään niiden kanssa kohti Seinäjokea. Tarkoituksenamme on mennä hurmaamaan Matt Bellamy. Tai sitten Musen jäbät hurmaa soitannollaan meidät. Sekin käy.


Sunnuntaina suuntaan takaisin Jyväskylään ollakseni siellä muutaman päivän ja lähteäkseni sitten taas tien päälle. Olen ihan hirveän onnellinen näistä mahdollisuuksista, mutta samalla hieman pelottaa miten kaikki sujuu ja kuinka voimat riittää. Mutta halua tehdä, nähdä ja kokea on niin paljon, että se toivottavasti antaa energiaa. Ja kesällä jos milloinkaan täytyy ihmisen elää.


Pääsykokeiden tulosten julkaisemiseen on 11 päivää. Jännittää ihan tajuttomasti. 


Sade näköjään lakkasi tämän postauksen kirjoittamisen aikana. Täytyy vissiin nyt lähteä kylille, jos meinaa kuivana saada asiat toimitettua. Voi tätä kesää. ♥

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä reissuihin ja Bellamyn hurmaukseen - pidähän kivaa! Täällä peukut pystyssä sun pääsykoetuloksia ajatellen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, pidettiin kyllä kivaa. :) Ja peukkujen pystyssä pitäminen auttoi, kiitos siitäkin. :)

      Poista

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground