Kiva lauantaipäivä

6.6.15


Terveisiä Pihtiputaalta! Täällä on nautittu kesäisestä lomapäivästä, vaikka sää ei kovin kesäinen vielä olekaan ja nahkatakin saa visusti pitää kiinni. Tänään kävimme tuossa kylällä kesämarkkinoilla. Oli kivaa nähdä ihmisiä ja tehdä pieniä hankintojakin.

Äiti ja isä ovat houkutelleet minua syömään kaikkia hyviä ruokia eilisillasta asti, joten taashan sitä ollaan repsahdeltu dieetistä oikein olan takaa. Markkinoilla parasta on muurinpohjaletut, joten kun isä ja äiti pyysivät lettukahveille, en mitenkään voinut kieltäytyä.

Lettuherkuttelun lisäksi käväisimme uudessa SPR:n kaupassa, josta ostin kokoelmiini kolmannen kestopussin hedelmille ja vihanneksille. Paikallinen lentopalloseura järjesti kirpparin päivän ajaksi ja sieltä löysin tarjoilulupin ja maljakon. Hunajaäijän kojulta lähti mukaan purkki eukalyptys-hunajaa.

Kylällä pyörimisen jälkeen menimme mökille ja siellä tuli laitettua paikkoja vähän kuntoon. Sen jälkeen hinnoiteltiin kirpparitavaroita, kun juhannuksesta alkaen meillä on pöytä Pihtiputaan ainoalla itsepalvelukirppiksellä. On vähän tullut siivottua kaappeja pienistä tai muuten käyttämättä jääneistä vaatteista, niin saapahan parhaimmat laittaa sinne sitten myyntiin.

Ei kai tässä. Huomenna olisi tarkoitus palailla takaisin Jyväskylään ja ensi viikko on taas täynnä hulinoita. Koitetaan kehitellä kesäfiilistä ankeasta säästä huolimatta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground