Euroviisujen parhaat palat

9.6.15

Viime aikoina on jäänyt suureksi harmistukseksi vähän vähemmälle Euroviisujen seuraaminen, mutta viime kuussa katsoin viisujen toisen semifinaalin ja päälähetyksen. Mielestäni tänä vuonna oli mukana monia erityisen hyviä kappaleita. Toki niitä tusinaballadeja olisi voinut jättää useammankin väliin, mutta piristäviä yllätyksiä löytyi useita. Ne pääsivät meikäläisen Spotify-listoille. Tämän vuoden ehdottomasti paras biisi oli Belgian esityskappale. Tuo on yhtä täydellisyyttä alusta loppuun. Mielenkiintoinen tunnelma, raikas äänimaailma, erikoinen ja ihana kokonaisuus.


Viron kappaleesta on muotounut viisujen jälkeisten kuunteluhetkien perusteella mun ehdoton toinen lemppari. Ihanat sanoitukset ja tunnelma, Elinan ääni on jotain niin kaunista ja Stig täydentää sitä hyvin.


Norjan kappale oli itse viisuiltoina raikas ja hyvä tuulahdus miljoonien balladien keskellä, mutta tällaisessa arkikuuntelussa tämä ei niinkään toimi. Annan tälle kuitenkin vielä mahdollisuuden.


Slovenian Maraaya, ah! Tämä kappale on niin hulvaton! Vaihtelevat eri osat täydentävät toisiaan todella hyvin ja sanoitukset soljuvat mukavasti. Maraayan ääni on ihan mahtava.Voi Måns! Olet niin kovin suloinen ja esityksesi huippuluokkaa, mutta mites se David Guetta. En tykkää kopioinnista, mutta koska Eurooppa antoi sen anteeksi, annan kai minäkin. Ihana biisi.Tämä oli myös viisuiltoina ihanan raikas muiden kappaleiden välillä kohtalokkaan tunnelmansa vuoksi. Aminatan ääni on huikea, mutta en ole varma, jääkö tämä pidempään kuunteluun. Annan kuitenkin mahdollisuuden tällekin.

2 kommenttia:

  1. Just eilen kuuntelin finaalibiisejä läpi, ja nämä samat sieltä aina vaan nousevat lemppareiksi - ehkä tuota viimeistä lukuunottamatta. Norjan biisi taas minulle toimii paremmin arkikuuntelussa kuin viisulavalla. Hassua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla sinun näkemys aiheesta! :) Tuosta Liettuan kappaleesta on itsellänikin hieman ristiriitaiset fiilikset, mutta on niin erikoinen viisukappale, että ei voi kuin ihailla. Norjalle alan minäkin hiljalleen lämmetä yhä enemmän. :)

      Poista

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground