Aika koukuttava peli

24.1.15

Nyt on viikonloppu. Nyt ei lueta tenttiin, nyt ei siivota, nyt ei tiskata, nyt ei tehdä oikeastaan juuri mitään. Nyt olen Pihtiputaalla, nukuin pitkään, juttelen perheen ja vierailemaan tulleen äidin serkun kanssa. Juon itse tehtyä mehua ja olen koneella. Syön tacoja. Pelaan Hearthstonea.


Joskus lokakuussa Antti, tuo minun oma nörttini, esitteli minulle uuudehkon pelin, jota hänen veljensä pelaa. Se on keräilykorttipeli, jossa kisataan joko tekoälyä tai todellista ihmistä vastaan. Joka päivä tulee uusi quest eli haaste, jonka suorittamalla saa rahaa. Tuolla rahalla taas voi ostaa korttipakkauksia, joista saa kustakin viisi korttia. Pakkauksia voi ostaa myös oikealla rahalla, mutta me ainakaan rahaamme tähän tuhlata.


Kortteja voi lajitella monella eri tavalla. Ensinnäkin olennaisin jako on minioneihin eli taistelukentälle laitettavien otuksien ja spellien eli erilaisia tapahtumia aiheuttavien loitsujen välillä. Classeja eli luokkia on yhdeksän erilaista ja kullakin on oma hero powerinsa, joka auttaa taistelussa. Kortteja tienataan myös kehittämällä kunkin classin tasoa sekä ostamalla yksinpelisiipiä, joissa pelataan tekoälyä vastaan.


Aloitimme kyseisen pelin pelaamisen lokakuussa ja hurahdettiin ihan täysin. Pelissä on tosiaan päivittäisiä haasteita, joita suorittamalla saa rahaa. Haasteita voi varastoida kerrallaan kolme ja jos niitä ei suorita, uudet questit jäävät saamatta. Joka päivä ei siis ihan tarvitse pelata, vaikka kaikki questit haluaisikin suorittaa. Tässä neljän kuukauden aikana me ollaan menetetty vain alle kymmenen haastetta. Toisin sanoen aika paljon on tullut pelattua ja kortteja tienattua.

Mitä pelejä sinä pelaat ja kuinka usein?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground