Esittelyssä uusi koti: keittiö

22.1.15

Heipodei! Mä suunnittelin tekeväni syksyllä kämppäpostausta, jossa olisin saanut esiteltyä kesällä kotiin hankittuja uusia juttuja, mutta alkusyksystä mun kämppä oli ihan mullin mallin kirpputorille menevien tavaroiden ja muun kaaoksen takia, eikä loppusyksystä oikein ollut energiaa kyseiselle asialle, joten se vähän jäi. Mutta nyt kun minä ja Antti ollaan asetuttu tänne uuteen, yhteiseen kotiin, on hyvä hetki tehdä asuntopostausta ja esitellä kaikkia uutuuksia, joita nyt viime aikoina on tullut hankittua.

En laita kaikkia kämppää käsittäviä kuvia yhteen postaukseen, ettei tule kuvaähkyä, joten luvassa on useampi postaus aiheeseen liittyen. Liikkeelle lähdetään meikäläisten keittiöstä.


Syksyllä, kun monia monituisia asuntoilmoituksia selailimme, tuli vastaan vähän kaikennäköistä. Jossain kohtaa luovuttiinkin sitten ajatuksesta hankkia asuntoa yksityiseltä, joten kämpän etsintä jäädytettiin ja jäätiin odottelemaan Koasilta ja JYYltä vastauksia. Kun niitä sitten ei kuulunutkaan, selasin jälleen kerran JYYn asuntopalstaa. Siellä oli pari kiinnostavaa ilmoitusta asunnoista, joista löytyi hyvin kuvia. Toisessa oli uusittu, ihanan näköinen keittiö, johon ihastuin ensisilmäyksellä. Ja nyt se keittiö on meidän.


Tältä se näyttää nyt! 

Parasta meidän keittiössä on siistit, tyylikkäät kaapit ja oikeanpuoleisen tason puunnäköinem pinta. Lisäksi kaksi isoa, vierekkäistä allasta ovat luksusta edellisen kämpän ratkaisuun verrattuna. Kaappitilaa on ruhtinaallisesti ja vaikka meillä astioita ja muita keittiötavaroita on suhteellisen massiivisesti, jäi moniin kaappeihin vielä tyhjää tilaa.


Oikeanpuoleinen taso toimii sekä ruoanlaittopaikkana, pienten koneiden säilytyspaikkana, jotta niitä on helppo käyttää sekä jonkin sortin koriste-esineiden ja hedelmien sijana. Kokonaisuus on ainakin minusta aika kiva.


Pöydän ympärillä on vähän erilaisia tuoleja. Noita vanhoja toimistotuoleja olisi se neljä kappaletta, mutta tuon pöydän ympärille tuohon tilaan eivät kaikki mahdu, joten laitettiin Antilla ollut tuoli kolmanneksi. Onpahan pieni hassu yksityiskohtansa se sitten.


Uuden vuoden jälkeen käytiin tosiaan äipän, Villen ja Antin kanssa Ylivieskassa shoppailemassa ja yllä oleva boksi on sieltä reissulta. Tuohon saa laitettua kaikki postista tulleet lehdet ja kirjekuoret kätevästi odottamaan arkistointia.


Antilla oli CD-soitin, jolle ei heti muuton yhteydessä löydetty paikkaa. Tuossa eräänä päivänä tiskatessani mietin, että olisi hauska kuunnella musiikkia puuhastelun ohella, joten ajattelin tuoda tuon soittimen keittiöön. Se sujahti mikrohyllyn alle oikein hyvin ja nyt voidaan keittiöhommia tehdessä tai syödessä kuunnella sitten musiikkia. R2D2-munakellon ostin Antille joululahjaksi.

Sellainen on meidän kyökkimme. Kyllä tuolla kelpaa ruokaa laitella. Kertokaa toki mielipiteenne!

2 kommenttia:

  1. Voi vitsi miten ihana keittiö teillä! Niin paljon kaappeja (mitä omasta asunnosta ei todellakaan löydy tarpeeksi) Tuommoista kun saisi omankin nenän alle joskus :) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Kaappitilaa on kyllä kerrankin riittämiin, vähän on tyhjääkin tilaa noissa, mikä on suuri ihme. :D Etköhän sinäkin vielä joskus saa unelmiesi keittiön! ^^

      Poista

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground