Torstaisen vapaapäivän shoppailut

20.7.18

Eilen vietin arkivapaata ja sattuipa niin sopivasti, että äidillä oli varattu auton huoltoaika Ylivieskaan samalle päivälle. Lähdin sitten mukaan ajoavuksi ja ennen kaikkea shoppailuseuraksi!

Monesti ollaan Pihtiputaalta ajettu joko auton huoltamisen tai sitten ihan kaupoilla käynnin vuoksi Ylivieskaan Kärkkäiselle. Se on sellainen kauppa, josta löytyy aina jotain ostettavaa. Sitä tavaraa ja valikoimaa on vaan niin paljon. Eilenkin mukaan sitten lähti vähän kaikennäköistä, joten ajattelin erittäin pitkästä aikaa tehdä ostosten esittely -postauksen!


Tässä ekassa kuvassa on kosmetiikkalöydöt sekä arkillinen tarroja. Aikoinaan kakarana tarrat oli aivan parasta ja niitä piti olla kirjakaupalla. Jossain vaiheessa tarrailu vähän jäi, mutta nyt tarroja on taas hamstrattava mukaan joka toiselta kauppareissulta. Joten pakkohan se oli nytkin. Tällä kertaa mukaan lähti söppänöitä sydämiä. Kosmetiikkajuttuja hankin vähän enemmänkin kerralla. Ostin tuollaisen peel-off -naamion, joka sisältää aktiivihiiltä sekä mansikka- ja sitruunauutetta. Kovin monesti ei ole tuollaisia maskeja tullut käytettyä, niin testataan nyt sitten tällaista! Meikkisiveltimet himottaa aina ihan hirveästi, kun kosmetiikkahyllyjä kierrän ja tekisi mieli aina ostaa jos jonkinmoista sutia, mutta yleensä maltan mieleni korkeiden hintojen vuoksi. Nyt kun minulla on uusi NYX:n ihana luomiväripaletti (jota voisin jossain vaiheessa esitellä) ja tuo Naturel-merkkinen luomivärisivellin maksoi vain vähän yli kaksi euroa, oli päätös helppo tehdä. Luonnonkosmetiikkahyllyltä olisi tehnyt mieli laittaa kärryyn useampikin tuote, mutta ihan täysin överiksi en kuitenkaan halunnut pistää, joten tarkkaan harkittuani päätin ostaa BioAroman meikinpuhdistusöljyn. Koska olen halunnut vähentää vanulappujen käyttöä, ajattelin, että kokeilen, kuinka tämän öljyn avulla saisi meikit naamasta irrotettua. Katsotaan, miten toimii, kunhan käyttöön asti pääsee! Benecosin pisteeltä mukaan lähti läpikuultava mattapuuteri ja poskipuna. Ajattelin kokeilla värillisen kivipuuterin jälkeen tuota läpikuultavaa versiota ja hommasin ensimmäisen ikioman poskipunani! Jännä nähdä, vakiintuuko se arkimeikkiini!


Olen talsinut viime viikkoina töissä harmaiksi kuluneilla H&M:n pinkeillä ballerinoilla, joissa kaiken kukkuraksi jalat alkoivat haista todella helposti, joten oli pakko hankkia kesäisiä kenkuleita. Matkaan lähti sitten useampikin pari, koska Kärkkäisen alennukset olivat niin hyviä. Maksoin näistä kolmesta parista yhteensä 34 euroa. Raaski heikommassakin rahatilanteessa oleva nämä ottaa matkaansa. Oli hauska, kun iskin silmäni heti noihin mehiläiskenkiin ja äiti sitten kysymään, ettenkö pelkää noita, kun niissä on öttiäisiä. Minähän kun en pelkää ötököitä, en sitten yhtään! Vastasin, että aloitan sitten vaikka siedätyshoitoa näiden avulla, kun otukset näyttävät kengissä niin söpöiltä. Kyseiset kengät olivat tänään jo käytössä ja oikein mukavilta tuntuivat! Kahdet muut kengät ovat melkein samanlaiset timantteineen ja rusetteinen, ainoastaan väri ja pinnan kuviointi vaihtelevat. Olen todella innoissani näistä uutukaisista, nyt kelpaa tassutella kesäisissä säissä!


Viimeisimpänä esittelyssä on neljä uutta yläosaa, joista mustavalkoinen on Kärkkäisen alesta ja kolme muuta Lindexin alesta. Samalla reissulla kävimme tutkailemassa myös Citymarketin yhteydessä sijaitsevan Lindexin tarjonnan ja alethan sielläkin oli meneillään. Äitini mukaan minulla ei ole enää hyviä vaatteita (ilmeisesti vaatteidenoston vähentäminen on alkanut tepsimään, hah), joten mukaan lähti sitten useampi yläosa. Mustavalkoinen raitapaita on tyylikäs löysine hihoineen, puna-oranssi neule saa tuoda väriä syksysäihin ja punainen ja violetti pusero piristävät kesäisiä työpäiviä. Tuntui todella hassulta ostaa näin monta vaatetta kerralla, mutta tarpeeseen tulevat kaikki niin sen puolesta olen oikein tyytyväinen!

Tällaisia ostoksia lähti matkaan. Mitä kivoja juttuja sinä olet viime aikoina hankkinut?

2 kommenttia:

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground