Pääkaupunkiseudulla

27.11.17

Pari viikkoa sitten olin Antin luona käymässä Vantaalla. Poikaystäväni kun sai kämpän sieltä ja lopulta myös kauan kaivatun työpaikan Helsingistä. Pitihän sitä siis lähteä katsastamaan kämppää ja shoppailemaan sinne kaikkea tarpeellistä. Kaupoissa tulikin kierrettyä, kun piti ostaa uusi parisänky ja Ikeasta ihan hirveä läjä kaikkea keittiönpöytää ja paria tuolia myöten. Lopulta tavaraa oli niin paljon, että ei mitenkään kyetty julkisilla niitä viemään kotiin, joten piti jättää osa ostoksista kuljetuspalveluun. Se oli kyllä ihan fiksu päätös.

Alta löytyy muutama puhelimella otettu kuva, sillä lähdin reissuun ollessani vielä kipeä ja tavaraa oli ihan liikaa, joten en jaksanut ottaa järjestelmäkameraa mukaan. Ajattelin sitten kuvata edes vähäsen luurilla postausta varten.


Kävimme sunnuntai-iltana Ravintola Juttutuvassa syntymäpäiväillallisella. Minä kun tosiaan vanhenin tuolla viikolla ja ikää on nyt mittarissa neljännesvuosisata. Alkupalaksi tilasin ceasarsalaatin, joka oli niin hyvää! Pääruoaksi otin kanaa ja bataattiranskalaisia. Jälkkäriksi otimme molemmat panna cotat.


Ruokailun jälkeen ei huvittanut lähteä vielä kotia kohti, joten menimme hetkeksi istuskelemaan The Riff -rokkibaariin. Tilasin glögin ja se oli koristeltu kivasti. Oli hauska istuskella, jutella ja kuunnella rokkia laidasta laitaan.
 

Helsingissä on ihan mukavasti jouluvaloja.


 Forumiinkin oli laitettu kunnon koristeet ja valot.


Maanantaina kävimme ostamassa Antille mikron ja mun oli pakko käväistä samalla Lushilla. Jotain pientä sieltä lähti matkaankin. Aiheesta on luvassa postausta myöhemmin. Lisäksi pääsin käymään ihanassa ekologisia ja eettisiä tuotteita myyvässä Nudgessa, joka sijaitsee tunnelmallisella Yrjönkadulla.


Keskiviikkona oli aika palata takaisin Jyväskylään ja menimme käymään lounaalla Friends & Brgrissa ennen bussin lähtöä. Täytyy sanoa, että hamppari oli tällä kertaa aikamoinen pettymys. Tilasin gluteenittoman kanaburgerin ja se oli todella vetinen ja kana kuiva. Olisin varmasti saanut uuden, jos olisin mennyt valittamaan, hyvä palvelu paikassa kun on, mutta koska bussin lähtö oli lähellä, en jaksanut. Ranskalaiset oli oikein hyviä!

Sitten olikin aika hypätä sinne bussiin ja palailla Jyväskylään. En ehdi käymään Antin luona enää tämän vuoden puolella, mutta alusta vuoden varmastikin ainakin tulen käväisemään siellä. Nyt on meneillään kovat gradunväännöt. Hauskaa maanantai-iltaa kaikille!

5 kommenttia:

  1. Nudge on ihana! Onneks asun turvallisen kaukana siitä, niin ei tule liian usein käytyä. Tsemppiä graduiluun, kyllä mekin vielä valmistutaan! -i

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Sama juttu, sinne voisi upottaa enemmänkin rahaa. :D Kiitos paljon ja kovasti tsemiä sinnekin, kyllä tämä vielä tästä!

      Poista
  2. Hienoa että Antilla nyt tärppäsi! Ja oon samaa mieltä että F&B:llä on tosi vetisiä ne hampurilaiset.. En tykkää :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Ekalla kerralla kun kävin siellä, oli tosi hyvää, mutta jos se on yleensä aina tuollaista vetistä niin en ihmettele. :(

      Poista
  3. Vaikuttaapa sinulla olleen mukava reissu. Maaseudulta käsin huonekalujen hankkimisessa on saanut näinä aikoina käyttää vähän luovuutta. Viimeksi ostin käytetyn vintage-sohvan nettikirpputorilta ja tilasin sitten kuljetuspalvelun sitä noutamaan ja tuomaan minulle päin.

    VastaaPoista

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground