Tiimipostaus | Kolme tapaa innostua marraskuusta

9.11.17

Hellou! Marraskuun tiimipostaus tulee nyt erittäin myöhässä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Olen nimittäin sairastanut vuosisadan flunssaa ja tuntuu, ettei marraskuu lähde minun osaltani käyntiin ollenkaan. Siksi tuntuu, että joku muu saisi kertoa minulle näitä tapoja innostua marraskuusta, mutta yritetään!


SYNTYMÄPÄIVÄ JA SYNTYMÄPÄIVÄLAHJA


Tämä nyt ei kovin yleismaailmallinen ole, mutta minulla on syntymäpäivä marraskuun 7. päivä, mikä tekee marraskuusta minulle erityisen. Toissapäivänä täytin 25 vuotta ja nyt sitä ollaan lähempänä 50 ikävuotta kuin syntymää, mikä on aika hurjaa. Sain perheeltä lahjaksi uuden talvitakin, mikä tuli enemmän kuin tarpeeseen, kun minulla ei ollut kunnollista talvitakkia. Äidin kanssa käytiin uudessa Kauppakeskus Sepässä takkia metsästämässä ja Haloselta löytyi tämä Covert Overtin nocturne navy -takki. Kyseessä on todella lämmin toppatakki, joten sillä pärjää kovemmillakin pakkasilla. Tuo valkoinen tekokarvareunus viimeistelee tyylin. Tykkään tosi paljon.


ASIOIDEN SUUNNITTELU


Marraskuu on yleensä aika kiireinen kuukausi, kun vuosi lähenee loppuaan ja deadlinet paukkuu. Sen vuoksi on hyvä tehdä selkeä suunnitelma siitä, mitä tekee ja milloinkin, jotta stressi ei saisi ylivaltaa ja keskittyminen pysyisi olennaisissa asioissa. Itsellä ainakin on pari kurssia lopuillaan ja gradua pitäisi tehdä, mitkä tosin ovat hieman jääneet tässä sairastellessa. Suunnittelu on kuitenkin hyvä työkalu stressin vähentämiseksi.


LÄMMIN MUTTA TYYLIKÄS PUKEUTUMINEN


Samalla reissulla, kun metsästimme Haloselta talvitakkia, piti minun etsiä myös uudet talvikengät, kun edelliset olivat nähneet liikaa elämää. Kuljin liian pitkälle liian ohuilla vaatteilla ja kengillä, mikä ei varmasti vaikuttanut hyvällä tavalla tähän flunssaan, joten oli jo korkea aika pistää talvipukeutuminen parempaan kuosiin. Myyjän suosituksesta kokeilin Riekerin nauhallisia nilkkureita ja se oli rakkautta ensi sovituksella. Kokeilin yksiä toisiakin kenkiä, mutta ne eivät tuntuneet läheskään yhtä hyviltä. Harvoin löytää noin helposti kengät, joissa jalat on kuin kotonaan, mutta näin kun kävi, piti kengät ehdottomasti ostaa. Nyt kelpaa kävellä pitkin talvisia maita ja mantuja.


Millä keinoilla sinä innostut marraskuusta? 
Muiden tyttöjen postauksiin löydät tiesi alla olevista linkeistä.
Jenny // Sini // Heli

2 kommenttia:

  1. Hyvät talvivaatteet on niin tärkeet! Meilläkin molemmilla olis kunnon talvitakkien metsästys edessä.. :$

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Siinäpä sitä metsästystä onkin, että löytää sopivan, joka ei rokota kukkaroa liikaa. :s

      Poista

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground