Piristystä arkeen

10.11.16


Nyt ajattelin tulla höpisemään vastapainoksi vähän kevyempää juttua. Koneella oli kuvat periaatteessa kahteen eri postaukseen, mutta koska en ole kotona paljoa vapaa-aikaa tällä viikolla viettänyt ja viikonloppuna olen lähdössä taas reissuun, ei bloggaamiselle jää niin paljon aikaa, joten ajattelin laittaa nämä kuvat samaan postaukseen ja höpötellä tähän vähän pidemmin.


Olimme siis viime viikonloppuna Antin kanssa Turussa. Sain tietooni joskus heinäkuussa, että Billy Talent on tulossa Suomeen ja esiintyy Turussa. Liput oli saatava heti ja kysyin tädiltäni, pääsisimmekö majoittumaan hänen luokseen. Myönteisen vastauksen saatuani varasimme Antin kanssa liput.


Matkasimme Turkuun Onnibussilla perjantaina ja menimme suoraan Piikkiöön tätini luokse. Siellä söimme hyvin, näimme serkkuja ja höpöttelimme paljon, minkä merkeissä perjantai-ilta kului nopeasti. Lauanataina lähdimme aamupalan jälkeen Turun keskustaan kiertelemään kauppoja. Kävimme katsastelemassa Powerista läppäreitä, sillä uuden koneen osto häämöttää. Olemme Antin kanssa tehneet pitkään jo tutkimusta mahdollisista sopivista läppäreistä ja aina tilaisuuden tullen pitää käydä hypistelemässä niitä. Kiersimme myös vaatekauppoja ja H&M Homessa ihastelimme kaikkia kivoja sisustusjuttuja. Mukaan lähti kuitenkin onneksi vain käytetty Assassin's Creed 2 GameStopista.


Illalla oli keikan aika ja se oli MAHTAVA. Tunsin toki kaikki kappaleet ja suurimman osan sanoja muistin ulkoa ja tuli biletettyä ihan täysillä. Hiki virtasi ja melkein kyyneleetkin valui jossain vaiheessa. Oli kyllä huikea meininki. Otin muutamia kuvia kännykällä, mutta ne eivät ole kovinkaan laadukkaita, joten jätän tällä kertaa julkaisematta keikkakuvia blogin puolella. Pääasiassa siellä keikalla oli kuitenkin fiilistely. Tätini luokse yöllä päästyämme kirjoitimme ylös kaikki biisit, jotka keikalla soitettiin. Uudeltakin levyltä soittivat viitisen kipaletta, mikä oli oikein kiva juttu, sillä sitä on tullut viime viikkoina luukutettua oikein urakalla.


Maananataina taasen oli meikän syntymäpäivä eli tällä hetkellä olen jo 24-vuotias! Meikkasin ja laitoin vähän normaaleja arkivaatteita erikoisempaa päälle yliopistollekin. Luentojen jälkeen pyörimme kotona hetken, minkä jälkeen suuntasimme keskustaan pienelle kauppakierrokselle. Piti nimittäin päästä näkemään Jyväskylän uusi Flying Tiger. Kynttilöitä olisin ostanut, mutta jonot olivat niin pitkät, ettemme jääneet tuikkujen takia odottamaan. Pitää käydä uudemman kerran vielä kunhan alkuhuuma on laantunut.


Keskustaan lähdön pääsyynä oli kuitenkin ravintolassa käynti. Olemme syksyn aikana jättäneet Antin kanssa ulkona syömisen aika minimiin, enkä edes muista milloin olisimme käyneet kahdestaan syömässä jossain. Lähdimme siis synttäreiden kunniaksi hieman herkuttelemaan. Ravintolaksi valikoitui Passion Food, koska siellä on vaan niin hyvät sapuskat. Minä tilasin gluteenittoman vuohenjuusto-kasvishampurilaisen ja Antti Club Sandwich -annoksen, joka oli ihan valtava.


Facebookissa tuli kovasti onnitteluja ja Whatsapin kautta sain myös ihania viestejä, mikä piristi mieltä todella paljon. Muutenkin päivä oli oikein hauska ja ilta hyvän ruoan ja sen jälkeen katsotun Liikkuvan linnan parissa oli oikein mukava. Tavallinen maanantai muotoutui oikein piristäväksi päiväksi!

Tällaisia kivoja juttuja on tapahtunut tässä viikon sisään. Ensi viikolla palaillaan blogin pariin muiden aiheiden parissa. Oikein hauskaa loppuviikkoa kaikille!

2 kommenttia:

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground