Krkassa

27.6.16

Huhhuh, täällä on olleet lämpötilat katossa. Ihan monessakin mielessä. Hellettä on ollut parhaimmillaan 36 astetta. Ja juuri kun sain rakkojalkani siedettävään kuntoon, tuli mulle vuosisadan flunssa. Kuumettakin oli parhaimmillaan 38 astetta ellei enemmänkin. Kurkku on ollut kipeä, korviin sattunut ja silmät rähmineet. Lääkärissähän sitä taas piti sitten käydä, kuinkas muutenkaan, olen jo tuttu näky siellä sairaalan penkillä istumassa. Sain sieltä kolmen päivän antibioottikuurin ja tuntuu, että olen jopa hengissä taas. Mikään maailman paras olo ei vieläkään ole, mutta joka päivä on vähän helpompi olla. Ehkä täällä jopa ehtisi tehdä vielä jotain muutakin kuin maata hostellin sängyssä.


Mun elämä ei tosiaan kovin monivaiheista ole täällä hostellilla pyöriessä ollut, joten nämä kuvat ovat vajaan parin viikon takaa. Se on viimeisin reissu jolla olen ollut. Silloin lähdettiin koko AIESEC:n harjoittelijapoppoolla Krkan luonnonpuistoon ihailemaan vesiputouksia.


Paikka oli taianomainen. Vehreää luontoa, portaita, hyönteisiä ja vesiputoksia riitti. Mä olin ihan sanaton. Kävelyreitti oli sopivan pitkä, pääsi näkemaan riittävästi kaikkea, mutta ei väsynyt kävelymäärään.


Kävelykierroksen lopuksi pääsimme uimapaikalle. Uiminen tuolla oli hauskaa, mutta hiemaan hankalaa kovan virtauksen vuoksi. Joissakin kohdissa pysyi paikallaan, vaikka kauhoi menemään kuinka paljon. Onneksi oli kavereita jelppimässä ja vetämässä kiville turvaan.

4 kommenttia:

 1. Siis mä en oo jotenkaan tajunnut, että Kroatiassa näyttää tolta!!♥ Mulla ei oo ollut juuri minkäänlaista mielikuvaa kyseisestä maasta :'D Mutta joo näyttää todella ihanalta!♥ Ehkä pitääkin tutkailla tota Kroatiaa enemmän, josko sinnekin lähtisi käymään >:) Onneksi sun tauti helpotti, niin pääset vähän hostelliakin pidemmälle! Jotenkin kaikki taudit onnistuvat iskemään aina huonoon aikaan... :/

  http://anskisss.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei mullakaan oikein ollut kunnollista mielikuvaa Kroatiasta, vaikka ihmisiltä toki kuullut siitä ja noin, mutta nyt päässyt todellakin tutustumaan maahan. Jos tykkää lämpimästä ja rannoista, niin tää on kyllä täydellinen lomakohde. :)

   Jep, jotenkin tuntuu, että mä sairastun aina, kun lähden reissuun, ärsyttävää!

   Poista
 2. Heips! Ehkä oot jo huomannut, mutta laitan varoksi vielä sun blogiin linkin, että blogini osoite on vaihtunut! Tässä uusi: http://elengiyavie.blogspot.fi :)

  ps. Aivan ihanannäköstä siellä Kroatiassa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, itse asiassa en ole vielä huomannut, olen vähän somepimennossa täällä reissaillessani. Kiitos linkistä! :)

   Kiitos, täällä on kyllä uskomaton luonto! :)

   Poista

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground