Huhtikuun kiitollisuuksia

3.5.16

Toukokuukin se vain tulla tupsahti. Jos nyt katsellaan vielä vähän taaksepäin, niin huhtikuu oli oikein hauska kuukausi. Kiirettäkin oli ja tekemistä riitti, mutta valon määrä alkoi lisääntyä, pääsin käymään Tampereella ja oli kivoja tapahtumia. Käydääs sitten kuvien kimppuun.


Huhtikuun viimeinen kokonainen viikonloppu oltiin Antin kanssa Jyväskylässä rauhallisissa merkeissä. Perjantaina käytiin Pancho Villassa syömässä ja tuo nacholautanen oli niin hyvä! Suosittelen.


Lumet suli ja sai ottaa tennarit esille. Tykkään noista pinkeistä yksilöistä, sillä ne on noiden neonkeltaisten nauhojen kanssa niin pirtsakat!


Viime viikolla järjestimme Jyväskylän Mitä-verkoston ja JYYn ympäristövaliokunnan kanssa yhteistyönä paneelikeskustelutilaisuuden kahvitarjoiluineen. Meikäläinen oli siellä kuvailemassa ja kuuntelemassa keskustelua. Mielenkiintoista!


Tiistaina taas oli kuorokeikka KorteForten kanssa. Näistä ihmisistä on tämän vuoden aikana (osan tunnen jo aiemmilta kuorovuosiltani) tiivis ja lämminhenkinen porukka, jonka kanssa on aina hauskaa. Huomenna mennään saunomaan tällä porukalla, en malta odottaa!

HUHTIKUUN KIITOLLISUUKSIA
❤ Ihana auringonpaiste ❤ Sohwissa ihana vegaaniruokavalikoima ❤ Tehtiin Antin kanssa padthaita ❤ Kuorossa saatiin kappaleita pitkälle ❤ Glee on ihana ❤ Sain tehtyä hyvin meikin ja hiukset ❤ Esitelmä meni hyvin ❤ Johtamisluennolla sai karkkia ❤ Sain kuvakirjan postissa ❤ Pitkä mystory Snäpissä ❤ Paistettiin omat popcornit leffaa varten ❤ Room oli tunteikas elokuva ❤ Ihana rauhallinen aamu ❤ Kaksi pakettia tuli kotiin ❤ Ihanat approseuralaiset ❤ Soijanugetit oli hyviä ❤ Tentissä oli helppoja kysymyksiä ❤ Shoppailureissu Ideaparkiin ❤ Videoiden tekeminen ❤ Paljon pelailua ❤ Löysin huhmareen ❤ Tyttöjen kanssa käytiin kahvilla ❤ Oli keveä olo käydä nukkumaan ❤ Tee auttaa kurkkukipuun ❤ Ihanat uudet kengät ❤

Toukokuussa tulee tapahtumaan paljon kaikenlaista. Ei voi kuin odotella innolla tulevia seikkailuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground