Maaliskuun kiitollisuuksia

13.4.16

Moikka rakkaat lukijani taas pitkästä aikaa! Älkää hyljätkö minua, vaikka välillä kestääkin uusien juttujen tulemisessa vähän pidempään. Sillä mun elämä on ollut pari viime viikkoa ihan kaaosta. En tajua, mistä puun takaa tällainen kiire ja stressi oikein tuli, mutta joka tapauksessa hommia on painettu aamusta iltaan. Nyt on vähän inhimillisemmät ajat koittaneet, joten pystyn pyyhkäisemään pölykerroksen blogini päältä ja kirjoittelemaan hieman.

Koska tämä on huhtikuun ensimmäinen postaus, vaikka on jo 13. päivä, käydään aluksi läpi aiemmin julkaisemattomien kuvien ja kiitollisuuspäiväkirjan otteiden muodossa hieman, mitä kivaa maaliskuussa tapahtuikaan.


Maaliskuun ekana viikonloppuna minä, äiti ja Ville käytiin Turussa moikkaamassa sukulaisia. Yövyttiin Scandic Juliassa ja ensimmäisenä iltana kävimme syömässä hotellin ravintolassa. Valitsin täytetyn portobellosienen parsan kera ja ai että oli silmiä ja makunystyröitä hivelevä kasvisannos.


Seuraavana viikonloppuna oltiin taas reissussa, kun minä ja Antti lähdettiin Helsinkiin. Ikeasta löytyivät uudet kaapit ja Antti pääsi ensimmäistä kertaa kokemaan escape roomin jännityksen. Lauantaina käytiin syömässä Fafa'sissa, jossa tilattiin pitaleivät, hummuslautanen ja bataattiranskalaiset. Laittoman hyvää.


Varsinainen syy Helsinki-vierailulle oli pin-up -kuvaukset Vanessa Forsténin luona ihanassa vanhassa talossa. Pääsi seilorihousut hyvään käyttöön, sillä tykkään tämän asukokonaisuuden kuvasta todella paljon.


Maaliskuun toiseksi viimeisenä päivänä huhkittiin Jyväskylässä, kun olin Mitä-verkoston riveissä järjestämässä Musaa & masalaa -iltaa, jonka tarkoituksena oli ympäristökasvatus, rahankeruu Intiaan vegaaniruoan myynnin avulla ja ihmisten viihtyminen musiikin parissa. Oli ihan huikea ilta, vaikka kommelluksilta emme täysin välttyneetkään.

MAALISKUUN KIITOLLISUUKSIA
❤ Sain esseen lähetettyä viimeinkin ❤ Aurinko paistoi tänään ❤ Kiva kahvihetki Outin ja Heidin kanssa ❤ Hyvät ruoat Turussa ja Jyväskylässä ❤ Oma sänky ❤  Naistenpäivä ❤ Saatiin suunniteltua IKEA-kaapit ❤ Antti teki tomaattikeittoa ❤ Sain kuvakirjan valmiiksi ❤ Mielenkiintoinen luento johtamiskurssilla ❤ Ihanat kuvaukset ❤ Päästiin ehjänä kotiin ❤ Kehuja kengistä ❤ Sain tehtyä kivat meikit ❤ Olen jaksanut viime aikoina huomattavasti paremmin ❤ KROATIA ❤ Sain haalarit ❤ Pystyin luovuttamaan huomisista kahdesta tentistä toisen pois ❤ Antti tiskasi ❤ Käytiin äidin kanssa katsomassa teatteriesitys ❤ Virkistävät aamupäiväunet ❤ Gleessä ihania biisejä ❤

Sellainen oli maaliskuu. Kaiken kaikkiaan aika hieno kuukausi. Olen muuten viimeistään nyt koukuttunut ihan täysin Snapchattiin, kun sain videot toimimaan. Eli jos mun elämä reaaliaikaisemmin kiinnostaa, seurailehan toki. Löydyn sieltä nimellä krizherr.

2 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää tuo pin-up -kuva! :) Ja se on hyvä muistaa joskus olla positiivinen ja kiittää niistä pienistäkin asioista, ne usein jäävät perus arjen jalkoihin!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon! :) Jep, arjessa helposti jumittuu aina niihin huonoihin asioihin tai velvollisuuksiin, joita ei ole saanut tehtyä. Tärkeää olisi siis muistaa myös niitä hyviä juttuja ja kaikkea, mitä onkaan saanut aikaan. :)

   Poista

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground