Helmikuun kiitollisuuksia

8.3.16

Oih, kun tänään paistoi ulkona ihanasti aurinko. Hieman piristi tämän päänsisäisen kaaoksen ja kaiken kiireen keskellä. Blogi on tässä viime aikojen tuoksinoissa jäänyt, mutta toivottavasti tahti vähän hidastuu tässä lähiaikoina. Kunhan tämän ja ensi viikon jaksaa, helpottaa vähän, kun on luvassa yli viikon pituinen pääsiäisloma. Tulee kyllä tarpeeseen.

Tämän postauksen tarkoituksena olisi koota vähän helmikuun tapahtumia. Otan otteita kiitollisuuspäiväkirjasta ja lisään kuvia, joita ei blogin puolella ole tullut vielä julkaistua.


Käytiin äidin kanssa syömässä American Dinerissä. Tällainen oli gluteeniton kasvisburgeri. Maistui paremmalta, miltä näyttää.


Tein Antille pienen ystävänpäiväyllätyksen.


Antti taas yllätti minut pizzalla ja valkoisilla ruusuilla.


Vaihdettiin kämpässä vähän järjestystä niin hetken aikaa piti katsella tällaista kaaosta. Ensi viikonloppuna olisi tarkoitus hommata vähän uutta huonekalua niin saisi vielä parempaan kuntoon tätä asuntoa.


Kävin toissa sunnuntaina kirppareilla parin YKPläisen kanssa ja lähti kaikkea kivaa mukaan. Prinsessa-DVD, thaimaa-reseptikirja, Paikka vapaana, ihana käsilaukkukoru, kolme viinilasia, kaksi lasipurkkia ja ihanan värikkäät Partyliten kynttilälyhdyt.

HELMIKUUN KIITOLLISUUKSIA
❤ Oli hauska sukupuolentutkimuksen tunti ❤ kuorossa oli erittäin hauskaa ❤ avokadoleivät on ihania ❤ kaikki pyykit on pesty ❤ suklaa oli hyvää ❤ Downton Abbey piristää aina ❤ blogissa paljon kävijöitä ❤ ulkona paistoi aurinko ❤ mitat ovat pienentyneet ❤ Tanskalainen tyttö oli kamalan ihana ja ihanan kamala elokuva ❤ sain tehtyä vintage rollsit ❤ ostin uusia Stabiloja ❤ nauru YKPn kanssa ❤ blogien lukeminen oli kivaa ❤ kiva lounashetki Ilonan kanssa ❤ ei luentoja ❤ rento mieli ja melko pirteä olo koko päivän ❤ monet kivat vegaanireseptit aloittelevat kokeilua ❤ Glee on hassu sarja ❤ hulvattomat nukkekastajaiskuvaukset ❤ sain kuvat takaisin!! ❤

4 kommenttia:

  1. Sulla on kyllä niin kiva blogi, tätä lukiessa tulee hyvälle mielelle! :) Pitäis varmaan itekin alkaa pitää tuollaista kiitollisuuspäiväkirjaa, ihana idea!

    t. salainen blogistalkkerisi Sirkku, joka on huono ikinä kommentoimaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Sirkku! :) Kiva kuulla, että tästä saa positiivisuutta! Suosittelen ehdottomasti kiitollisuuspäiväkirjan pitämistä, positiiviset ajatukset auttaa suhtautumaan kaikkeen positiivisemmin. :)

      Mäkin oon tosi huono kommentoimaan blogeja. Kiitti, että kommentoit nyt! :)

      Poista
  2. Kunnon hyvän mielen- postaus :) Tuo Thaimaa-ruokasuosikkikirja pitää itselläkin jostain löytää/lainata! Uusia vinkkejä resepteihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että positiivisuus välittyy. :) Joo kannattaa hankkia kyllä tuo kirja, tosi ihania reseptejä siellä!

      Poista

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground