Lomafiilis

18.12.15

Ah, joululoma! Ei sillä, että viime viikot olisivat opiskelujen puolesta jotenkin erityisen raskaita olleet, mutta silti viimeistenkin velvollisuuksien ja reissujen loppuun saattaminen toi ihanan rennon tunteen. Nyt kun olen Pihtiputaalla porukoiden luona ja on syöty joulutorttuja ja äiti on laittanut kuusen koristeineen esille, alkaa joulumieli hiipiä minunkin epäjouluihmisen sisimpään.


Lähdin Jyväskylästä keskiviikkona ja ajelin Pallosalamalla Puttaalle. Postista oli tullut saapumisilmoitus ja kävin ennen lähtöä hakemassa Vapaudenkadulta pakettini. Se sisälsi Orionin palkinnon, jonka valitsin ostettuani viisi Orionin tuotetta Pihtiputaan apteekista. Palkinto oli valkoinen Taika-purkki täynnä Orionin tuotteita. Purkki on todella kaunis ja paljon isompi kuin kuvittelin. Se sisälsi Aqualan-voiteen, Sebamedin pesunesteen, mansikanmakuisia maitohappobakteeja ja C-vitamiineja. Yllättävän paljon tuotteita tässä palkinnossa, kun vaihtoehtoiset palkinnot olisivat olleet mm. juustoveitsisetti ja pari pyyhettä.


Lomatunnelmissa on kiva löhöillä. Ja voi pitää jumppahousuja vaikka koko kuukauden!


Meidän rivitalossa on tyhjillään oleva asunto, joka aikoinaan kuului meidän papalle. Asunto on ollut vailla asukkeja viitisen vuotta. Sitä on rempattu ja äiti sisustanut kovasti vuosien varrella. Siellä on sitten monet kesät tullut asusteltua ja juhliakin on asunnossa järjestetty, muun muassa Villen rippijuhlat ja minun kandikekkerit. Joululomaksi on aina hyvä saada vähän omaakin tilaa, joten säilytän tavaroitani asunnossa ja nukun yöni siellä, sillä porukoiden kämpässä ei mahtuisi kääntymään, jos omaisuuteni sinne leväyttäisin.

Jouluun on jäljellä vajaa viikko ja edessä on siivousta, leivontaa ja ruuanlaittoa. Täällä on myös ihanan paljon lunta, joten sitä pitäisi päästä kuvailemaan. Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground