Kotoilua

25.5.15

Onko siellä ruudun paremmalla puolella ketään valmistautumassa pääsykokeisiin? Täällä on yksi, jota ei lukeminen nappaisi enää yhtään. Kahteen kertaan olen saanut tuon opuksen luettua ja yhden luvun jo neljään kertaan. Tänään aloitin kolmatta kierrosta, mutta pää ei vain enää suostu kyseiseen toimintaan. Huoh. Olisi jo äkkiä se koe ohi, niin pääsisi tästä.


Tänään on takana dieetin seitsemäs päivä. Tällä hetkellä on todella hyvät fiilikset, painoa oli aamuun mennessä karissut pois 2,9 kiloa. Tahti ei tietenkään loppuun asti varmastikaan ole sama, mutta kaikki on aina eteenpäin. Olen tästä aika innoissani. Lisäksi eilen valmistettu uunibataatti oli ihan törkeän hyvää. Tehtiin molemmille omat puolikkaat ja Anttikin nautti omastaan.


Viime viikolla siivottiin parveke ja laitettiin se kesäkuntoon. Koottiin Ikeasta hommatut tuolit ja aseteltiin istuintyynyt paikoilleen sekä siirrettiin eteisestä epäkäytännöllinen pitkä matto parvekkeelle ja uusi, pirteän punainen matto ovelle. Tänään istutettiin tomaatit isompaan, Plantagenista ostettuun parvekeastiaan. En tiedä, tuleeko noista satoa, mutta onpahan ainakin vähän vihreää meidän parvekkeella.


Vähän pienihän tuo meidän parveke on, mutta hyvin ainakin kaksi ihmistä mahtuu tuoleineen tuossa hengailemaan. Tällainen näkymä siitä on. Sisäpihan parkkipaikka näkyy ja muutamia puita on edessä. Lumen sulettua tajusimme, että tuossa pihassa on kukkapenkkikin. Ihan rauhallinen alue, toisin kuin yhden kerrostalon päässä pauhaava Länsi-Päijänteentie. Kyllä tuolla parvekkeella silti kuitenkin kesällä varmasti tulee istukseltua.

2 kommenttia:

  1. Onpa teillä ihanan kotoisan näkönen parveke! Ja mukavaan suuntaan, että on noita puita tuossa edessä:) Haluun tonne istuskelemaan ja juomaan teetä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Joo, onneksi meidän kämppä on tuonne sisäpihalle, eikä isolle tielle päin. Mukavan rauhallista tuossa kauempaa pauhaavista autojen melusta huolimatta. :) Nuo puut on tosi kivoja! Tänne vaan, tervetuloa! :)

      Poista

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground