Lunta ja pin up -kiekuroita

28.12.14


Heippatirallaa ihmiset! Nyt lomalla on aikaa postailla ja tehdä kivoja juttuja, joten meikähän se täällä taas. Käytiin aamupäivällä aamiaisen jälkeen äidin kanssa tunnin kävelylenkillä. Miettikää, minä, joka vielä muutama viikko sitten melkein väänsin itkut kauppareissulla, kun oli niin huono olo, etten olisi jaksanut pysyä pystyssä. Ehkä elämä viimein voittaa ja aurinko paistaa tähänkin risukasaan!


Tein tänään myös uuden cat eye -meikin uusilla puteleilla, jotka hommasin tänään. Oli hieman helpompi tehdä rajaukset Lumenen nestemäisellä rajauskynällä. Laitoin myös hiuksia vähän pin up -tyyliin ja tuollaiset kiehkurat niistä sitten tuli.


Laseja ei myöskään saa unohtaa!


Mukavat oli maisemat lenkkeillä. Lumi on ihanaa sen pitkän pimeyden jälkeen ja täällä maalla on aina niin kovin kaunista. Jännän näköinen pinkki valo oli taivaalla jo päivällä, kun aurinko pikkuisen yritti kurkistella tänne pakkaseen. Käykäähän tekin ulkona, vaikka siellä kylmää onkin - se piristää!

4 kommenttia:

  1. Heii, kiva tukka ja rajaukset sopii hyvin! Oot kyllä tosi mukava piristys kaikkien samanlaisten, asetelluilla ruokakuvilla ja sporttipulloilla täytettyjen blogien keskellä :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Kiva kuulla positiivista palautetta, välillä kun tuntuu, ettei kukaan lue tai tykkää tästä mun blogista. :)

      Poista

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground