Pari sanaa joulusta

26.12.14


On tapaninpäivän ilta eli sinne se joulu taas meni. Kovasti töitä tehtiin pyhien eteen: leivottiin pipareita ja torttuja, tehtiin gluteenitonta lanttulaatikkoa ja paistettiin kinkkua, pakattiin peräkärry täyteen ja kuskattiin huonekalut mökille. Aattona käytiin kaupassa ja haudoilla, pakattiin kaksi henkilöautoa täyteen tavaraa ja vietiin loput kamat mökille, jonne sitten asetuttiin joulun viettoon. Mulla oli koko aattopäivän migreeni, eikä se helpottanut seuraavanakaan aamuna, joten piti lähteä joulupäivänä lääkäriin. Siellä sain sen verran lääkettä nassuun, että päänsärky lähti, mutta sitten pitikin nukkua koko loppupäivä. Tänään on ollut ensimmäinen kivuton päivä ja käytiin sitten vierailulla mummun siskolla.

Vaikka oli hieman haasteita matkalla, oli jouluna ihan kivaakin. Syötiin paljon perinteisiä jouluruokia, pelattiin lautapelejä, juotiin glögiä ja pikkuveljen kanssa hakattiin viime yönä Hearthstonea. Sain lahjaksi rahaa kämpälle tehtäviä hankintoja varten sekä suklaata ja raaputusarvan, josta voitin viisi euroa! Tänään palailtiin mökiltä kotia ja pian pääsee ihan oikeaan sänkyyn unille!

Vielä on lomaa jäljellä, pitää ottaa siitä kaikki irti!

2 kommenttia:

 1. voi auts.. migreeni on kyllä todella inhottavaa. Itsekin kärsin migreenistä silloin tällöin ja sit kun se joskus iskee niin se iskee ja kovaa! D: Mutta hyvä, että sulla sit lääkkeillä helpotti :)

  Ihana blogi sulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on kyllä raivostuttava sairaus. :( Toivottavasti ei kovin usein iske!

   Kiitos paljon kehuista! :)

   Poista

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground