Yksi aikuistumisriitti

4.8.14


Tänään tuli tosi aikuinen olo, kun liityin S-ryhmän asiakasomistajaksi, maksoin vaaditut 100 euroa ja sain yllänäkyvät asiat liittymislahjaksi. Olen hankkinut kesän aikana myös K-plussakortin sekä Pins-kortin. Nyt saa sitten bonukset omalle tilille kaikista ruokaputiikeista. Ihan kiva.

Olin tänään sairauslomalla, sillä olo heikkenee ja väsymys vaan lisääntyy. Heitettiin sunnuntain vastaisena yönä reissu Jyväskylän päivystykseen ja tänään käväisin Pihtiputaalla lääkärissä. Huomenna on verikokeita. Ehkä syy mun väsymykseen alkaa vihdoin selvitä. Mä totisesti toivon sitä.

Käytiin lauantaina porukoiden ja pikkuveljen tyttöystävän kanssa Kuopion Matkuksessa shoppailemassa. Se oli tosi kiva paikka, Ikeassa kului aikaa ja rahaa, mutta onpahan nyt hommattuna kämpille kaikkea uutta ja kivaa. Muutakin pientä tuli hankittua. Mitään ostoskuvaa en halua ottaa, vaan tarkoituksena olisi laittaa kämppää uuteen uskoon muutoinkin vähän enemmän, kunhan pääsen Jyväskylään, niin raportoin uutuuksista sitten myöhemmin. Hih, en malttaisi odottaa sisustamaan pääsemistä!

6 kommenttia:

 1. Mulla on Plussa kortti ja Pins-kortti pitäis homma toi S-etukortti joskus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa hommata! Saa alennukset sitten kaikista kaupoista. :) Tuohon S-asiakasomistajuuteen pääsee mukaan myös 20 euron alkusummalla, jos ei halua jäsenyyttä kerralla ostaa. :)

   Poista
 2. Ohan noi nyt välttämättömiä!:) K-kortin hankin jo ennen kotoo muuttamista, mut s-kortti vasta joskus kolmisen vuotta sitten. Se on kyllä ihan ehdoton - mekin on saatu bonuksia parissa vuodessa aika hyvin kerättyä. Pari sataa euroo ylimäärästä! Aika kiva:) Toi Pims on kyllä ihan tuntematon vielä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ne on! Mullakin on ollut vuosikausia nuo kaikki kolme korttia, mutta ne on ollut rinnakkaiskortteja äidin ja isän kortteihin, joten bonukset eivät ole kertyneet omaan pussiin, mutta tästä eteenpäin saat edut sitten itselleni. ;) Pins on kyllä uusi, mutta oon mä siitä kuullut paljonkin, kannattaa varmaan sekin hankkia vielä. :)

   Poista
 3. Haha :D muistan iteki ku ostin noi joskus melkein heti täysi-ikäistyttyäni ja kumma kyllä heti oli aikuisempi fiilis! Ja onhan niitä bonuksia mukava edelleen kerrytellä. Pinsin iteki hankin iha hetki sitten, mut en oo vielä kunnolla päässyt sen makuun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan ne kivoja joo! Mullakin on se vähän aikaa ollut, mutta se on tosiaan uusi ja vielä hieman hämärä tuttavuus. :)

   Poista

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground