Kukkaloistoa

26.8.14

Aika kuluu ja tekemistä riittää. Reissulta palattuani olin pari päivää lunkisti Pihtiputaalla, josta lähdin tavarakuorman kanssa Jyväskylään. Siellä meni viikko mukavasti mun ja Antin kämppiä laitellessa. Nyt ollaan jälleen Putaalla ja loma jatkuu. Vaikka säät eivät suosi, eikä ulkona huvita olla, se ei haittaa, sillä loma on aina loma. Saa nukkua, ah.

Sitten Tampereen kuvien pariin. Mä siis olin haaveillut uudesta kamerasta pitkään, oikeastaan koko kesän ajan. Innokas kuvauskaverini sai mut yllytyshullun tarttumaan tuumasta toimeen. Tyhjensin siis tiliäni ja tassuttelimme Pirkkalan Verkkokauppa.comiin. Mukaan lähti ihanainen Canon EOS70D. Ihan liikaahan siinä kului rahaa, mutta toisaalta koko kesä oli oltu ahkerasti töissä. Katsokaa seuraavat ja kertokaa, oliko kyseessä oikea päätös. ;)

Ensimmäiset kuvat ovat ihanalta kukkaniityltä sekä sen lähellä sijainneelta lintutornin ympäristöltä.


Loput kuvat ovat Arboretumista. Tuntuu ihan julmalta, että Tampereella, jossa kuitenkin olen useamman kerran eläissäni käynyt, on noin syötävä puisto täynnä kukkia, polkuja ja puskia, enkä mä ole tiennyt tuon olemassaolosta. Kuten Suski blogissansa mainitsi, paikka oli ihan jäätävän iso. Viheralue vain jatkui ja jatkui, eikä olisi malttanut kääntyä takaisin, mutta nälkäheikotus ja kipeät jalat pakottivat palaamaan autolle ja etsiytymään ravinnon äärelle.


Ei se kamera ollut huono ostos, eihän?

5 kommenttia:

 1. Todella kauniita kuvia. Ihana eksyä blogeihin, joissa on vielä kesäisiä kuvia. Varsinkin kun säät ovat jo melko koleat ja sateiset:D

  http://myunstoppablelifestyle.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa ajattelin minäkin, kun satuin löytämään nämä keskellä harmainta elokuun aamua. Ihania!

   http://happy-heels.blogspot.fi/

   Poista
  2. Kiva, että kuvani toivat edes pientä piristystä! :)

   Poista
 2. Todella hyviä & ihanan värikkäitä kuvia! Pitänee itsekin alkaa säästää uuteen kameraan :D

  VastaaPoista

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground