Pala kesää

28.8.14

Heipodei! Mua kiiteltiin edellisessä postauksessa kesän värien tuomisesta harmauden keskelle. Näitähän riittää vieläkin! Kyseessä ovat Tampereella otetut otokset viimeisenä reissupäivänä. Tuo aurinko ja valonsäihke tuntuu tosiaankin niin kovin kaukaiselta, vaikka eihän tuosta reissusta ole kuin kaksi viikkoa. Ehkä nämä antavat vähän energiaa pimeyden keskelle!


Kuvaussessio päättyi juuri sopivasti ennen kaatosadetta. Kastumiselta ei kuitenkaan vältytty, sillä autosta kauppaan rynnätessä ehti sade tehdä tepposensa. Märkinä sitten astuimme hissiin ihmettelemään sään ailahtelevuutta.


Teenjuonti kuuluu ehdottomasti meidän aktiviteetteihimme, vaikka kuinka muka helle olisi ollut. Ruokaa myös laitoimme, nuudeli-nugetti-thaikasvis -sekoitus oli aika nannaa, kelpasi ahkeroille kuvaajatyttösille!

Sinne meni reissupostaukset ja varastossa olleet kuvatukset. Nyt on kuvausinto melko alhaalla erinäisten syiden takia - näistä vähäisin ei ole kylmä sää. Palaan kuitenkin ainakin kirjoittelujen kanssa mahdollisimman pian. Ehkä se kuvausintokin vielä löytyy ja pääsen tositoimiin uutukaiseni kanssa!

2 kommenttia:

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground