Tässä elämä on

16.12.13

Nyt on loma. Hetkellinen vapaus kaikista opiskeluun liittyvistä velvollisuuksista. Ei kuitenkaan ole hirveän riehakas olo. Enemminkin nyt kaipaan rauhoittumista, pitkään nukkumista ja lepäilyä. Loma tulee siis todellakin tarpeeseen.


Alkuviikosta olin kameran kanssa liikkeellä yliopistolla, koska kuvailin vähän erästä kirjaprojektia varten. Samalla otin parit maisemakuvat. Suuresti harmittaa, ettei järkkäri ollut keskiviikkona mukana, silllä taivas oli silloin aivan upean näköinen. Syvät sininen, punainen ja violetti täyttivät horisontin. Kämppikseni kanssa sitten kuolailtiin näkymää.


Lauantaina ja sunnuntaina kului muutama tunti Taidemuseo Holvissa viikonlopun kestäneessä Joulubasaarissa Kampus Kustannuksen kirjoja myydessä. Sain viiden tunnin aikana myytyä yhteensä kaksi kirjaa. Ei hirveän hyvin, mutta parempi kuin ei mitään!


Ei sitä olisi vielä jokin aika sitten uskonut, että omistaisin Fintelligensin koko tuotannon. Kuunnella en kyllä näitä aio, mutta tarvitsin kandidaatintutkielmaani varten kyseisen duon rustaamat sanoitukset, joten piti tehdä pientä tilausta Rähinä Recordsilta. Uudenvuoden jälkeen näihin paneudutaan.


Olen saanut myös parit joulukortit. Itsekin olen pari lahjaa ja korttia lahjoittanut ihmisille. Olen nykyään hirveän epäjouluinen ihminen, mutta pitää vähän edes yrittää. :)


Kynttilöitä on tullut myös polteltua. Tälläkin hetkellä huoneessani leijuu lempeä vaniljan tuoksu noiden tuikkujen ansiosta. Pitäisi hamstrata enemmänkin tuoksutuikkuja jostain, luovat sen verran kivasti tunnelmaa.

Nyt mä lopettelen tämän merkinnän ja kuuntelen lisää PMMP:tä, siirrän pyykit koneesta kuivausrumpuun, katselen telkkarin sisustusohjelmia ja käväisen varmaan kirjastolla. Tai sitten en. Nyt on loma, enkä aio stressata mitään.

2 kommenttia:

  1. Kieltämättä entisenä Fintelligens-fanina heräsi kiinnostus, että mihin tarviit noita? :) Kerro lisää! :D

    VastaaPoista
  2. Teen kandia siis Fintelligensin räp-sanoituksista. Tarkastelen niistä sitä, miten Elastinen ja Iso H viittaa niissä itseensä ja Rähinä Recordsiin sekä millaista ryhmäidentiteettiä niissä räppäreiden välille muodostuu. Käytän diskurssianalyysia metodinani eli tarkastelen kieltä siitä näkökulmasta, millaisia valintoja tekstissä on tehty. Kieli kun on valtava resurssi, josta voidaan valita älyttömän monista vaihtoehdoista, miten jostakin asiasta puhutaan ja se kertoo jotakin todellisuudesta. Eli tarkastelen sitä, millainen kuva räppärinä olemisesta näissä sanoituksissa muodosetaan, kun käytetään niitä kielellisiä valintoja, joita sanoituksissa on käytetty.

    Ääh, tulipa tekstiä, toivottavasti tajusit edes jotain. :D

    VastaaPoista

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground