Vuosi 2013 yhdessä postauksessa

31.12.13

Näin vuoden viimeisinä päivinä blogit täyttyy kuluneen vuoden yhteenvedoista ja muisteluista, niin tekeehän se minunkin mieli katsahtaa hieman taaksepäin.


Mulla on tästä vuodesta hirveän ristiriitaiset fiilikset. Toisaalta päällimmäisenä mielessä on monet vuoden aikana tapahtuneet ikävät asiat, mutta kuvia selatessa tajusin, että onhan sitä monia oikein hienoja hetkiäkin tullut elettyä. Ja tämän vuoden kesä oli ihan mahtavaa aikaa, sitä muistelen oikein lämmöllä. 



Mutta tänä vuonna tapahtui kaiken kaikkiaan hyvin paljon: menetin molemmat, todella läheiset mummoni, koin kolme parisuhteen päättymistä ja stressasin loppuvuodesta opiskelu- ja kandihommia hyvin paljon.



Toisaalta olen tänä vuonna kuntoillut enemmän kuin ikinä aiemmin, tehnyt kaksi unohtumatonta matkaa Lontooseen, tutustunut uusiin hienoihin ihmisiin, käynyt kolmilla festareilla ja juhlinut paljon. Sitä en tietenkään koe minään saavutuksena, mutta paljon on niihin iltoihin mahtunut hauskoja hetkiä ja unohtumattomia kokemuksia.


Käväisin myös Tampereella Suskin luona ja kolme kertaa Helsingissä: suomen kielen opiskelijoiden tapaamisessa, vaellusreissulla erään tärkeän ihmisen kanssa ja kustantamovierailulla. Olen ollut mukana kahdessa kirjaprojektissa ja kesän paikallislehden toimittajana sekä taittanut ainejärjestölehteä.


Ostin myös elämäni ensimmäisen nahkatakin ja Converselta repun ja tennarit. Hiusvärejäkin ehti olla monta: punainen, ruskea ja vaalea. 


Vietin aikaa ystävien, ihanien ihmisten kanssa. Pelailin myös erilaisia lautapelejä ja laitoin yllättävän paljon erikoisia ruokia sekä leivoin.


Tosiaan, kuten tuli jo mainittua, oli jotenkin ankea fiilis tämän vuoden suhteen, mutta näitä kuvia selatessa tuli mieleen monia ihania muistoja. Täytyy vaihtaa mielipidettä: tämä vuosi oli monipuolinen ja täynnä tapahtumia - niin hyvässä kuin pahassa. Ja sitähän se elämä on: aurinkoa ja risukasaa. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground