Kihlajaispäivä

7.8.19

Minä ja Antti olemme kihloissa. Itse asiassa olemme olleet jo tammikuun lopusta lähtien ja kihlajaisiamme vietimme toukokuun alussa Pielavedellä. Koska energiaa ja innostusta ei ole kirjoittelemiseen riittänyt, tulen nyt näin hieman myöhässä muistelemaan tuota mukavaa toukokuista päivää!


Antti siis kosi minua tammikuun lopussa vuosipäivänämme tehdyllä reissulla Tallinnaan. Tuo ilta oli aivan ihana kaikin puolin. Iltapäivällä lilluimme hotellin span uima-altaissa, laittauduimme ja lähdimme vanhaan kaupunkiin. Söimme ajan kuluksi jäätelöä ylisöpössä kahvilassa, minkä jälkeen menimme pelaamaan kauhuteemaisen escape roomin. Huone oli todella vaikuttava ja pelottava pimeyden, äänitehosteiden ja näyttelijän ansiosta. Olimme molemmat ihan tunnekuohuissa säikäyksiä aiheuttaneen kokemuksen jäljiltä ja käveltyämme portaat alakerran eteiseen Antti polvistui ja kysyi minua vaimokseen ja minä suostuin! Itkuhan siinä pääsi. Aavistelin ennen matkaa, että kosinta tapahtuisi reissulla, mutta ajattelin sen jäävän illalliselle. Escape roomin eteisessä en sen aavistanut koittavan, joten yllätyin toden teolla. Kosinnan jälkeen Antti osti minulle kukkia ja kävimme Tchaikovskyssa hienoimmalla illallisella ikinä.


Toukokuun alussa sitten kokoonnuimme perheidemme kanssa juhlimaan kihlaustamme. Paikalla olivat kaikki paitsi Antin veljen tyttöystävä. Emme ole koskaan aiemmin olleet tällä poppoolla koossa saman katon alla. Oli ihana viettää aikaa kaikkien rakkaiden kanssa, laittaa pöytä koreaksi ja syödä hyvin. Aloitimme juhlan nostamalla maljan.


Ohjelmassa oli syömistä ja juomista. Olimme pitkään miettineet, mitkä ruoat sopisivat hyvin kihlajaisillalliselle, jotta kaikki voisivat niistä nauttia. Lopulta saimme hyvän menun kasattua. Pääruokana meillä oli kanaa, uunijuureksia, halloumipihvejä ja salaattia. Jälkiruoaksi oli kaksi erilaista kakkua, juustokakku sekä perinteinen täytekakku. Myöhemmin meillä oli vuorossa vielä mättömenu, johon kuului juustoja, keksejä, viinirypäleitä ja viiniä. Ilta kului mukavasti ruoasta nautiskellen, juomia maistellen, pelaten ja jutellen!


Loppuun vielä muutama sana kihlasormuksistamme. Halusimme nimittäin Antin kanssa miettiä tarkkaan, millaiset sormukset ostamme ja googlettelun jälkeen löysin Kätkö Korun. Kyseessä on Kalliossa sijaitseva korupaja, jossa valmistetaan käsityönä asiakkaan toiveen mukaisia sormuksia kierrätetystä hopeasta ja reilun kaupan kullasta. Paikalle voi viedä myös omaa kultaa sormuksen tekoa varten. Koska kyseessä oli kihlaus, emme halunneet panostaa kultasormuksen verran ja päätimme hankkia kierrätyshopeasta valmistettavat sormukset. Valittavana oli erilaisia malleja ja päädyimme Rakkaus-sormuksiin. Niiden ideana on se, että molempien sormuksissa on kulmat, jotka sopivat yhteen. Ajatus oli aivan ihana ja halusimme omista sormuksistamme juuri tällaiset yhteensopivat. Sormusten suunnittelu sujui Kätkö Korussa todella hyvin ja saimme itse päättää sormusten leveyden, värisävyn ja pinnan tekstuurin. Palvelu oli koko prosessin ajan erittäin ystävällistä ja mukavaa. Voin lämpimästi suositella Kätkö Korua, jos haluaa eettisen ja uniikin, juuri itselle tehdyn ainutlaatuisen sormuksen!


Nyt on kosinta koettu, kihlasormukset hankittu ja kihlajaiset vietetty. Seuraavaksi ryhdymme suunnittelemaan hääjuttuja! Olen onnellinen ja kiitollinen kaikista rakkaista ihmisistä elämässäni!

5 kommenttia:

 1. Lämpimät onnittelut teille! Ihana lukea tällainen blogipostaus. Saanemmeko jatkossa lukea myös häävalmisteluista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Eiköhän hääjuttujakin ala blogin puolelle ilmestyä jossain vaiheessa! :)

   Poista
 2. Paljon onnea teille vielä tätäkin kautta! Ihanat sormukset ootte kyllä hankkineet 😍

  VastaaPoista
 3. Mohegan Sun Mohegan Sun Pocono - Tioga Art
  Mohegan toaks titanium 750ml pot Sun citizen super titanium armor Pocono. Uncasville, CT - babyliss pro nano titanium hair dryer See our Mohegan titanium max Sun Pocono interactive seating chart for details about seating and seating at the harbor freight titanium welder Mohegan Sun

  VastaaPoista

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground