Kesäinen asu Helsingin pitäjän kirkonkylällä

24.8.19

Minun on jo pitkään pitänyt tehdä tätä postaussarjaa ja muutenkin postailla, mutta joku tässä ei nyt tunnu onnistuvan. Nyt kuitenkin sivuutan sen ja keskityn siihen, kuinka kiva on postailla pitkästä aikaa. Olen tämän vuoden aikana ostanut uutena vain yhden kierrätyskankaan tehdyn t-paidan ja sukkahousuja. Muuten olen tehnyt kaikki vaatehankintani kirppareilta, Zadaa-sovelluksesta ja vaatteidenvaihtotapahumassa. Kaikkea ei tietenkään voi ostaa tai hankkia käytettynä, mutta kun varaa aikaa kirppareilla kiertelyyn, ainakin pääkaupunkiseudun laajojen kierrätyskeskusten ja kirpparien ansiosta on helppo hankkia vaatetta käytettynä.

Tämä postaus aloittaa kestävä tyyli -sarjan, jossa esittelen kirpparilöytöjäni. Tarkoituksena on osoittaa, kuinka voi luoda hauskan ja omanlaisen tyylin kirpparien tarjonnan avulla. Asusteet tai kengät saattavat olla uutena ostettuja, tosin jo jonkin aikaa sitten. Eiköhän sitten siirrytä itse asuun!

Postauksen kuvat on ottanut ihana Kati Turunen. Vietimme mukavan kesäisen iltapäivän Helsingin pitäjän kirkonkylän ihanissa maisemissa.


Asu siis koostuu t-paidasta, jossa on erilaisia punaisen sävyjä ja mustasta maksihameesta. Olen käyttänyt molempia vaatekappaleita todella paljon, koska ne ovat niin mukavia päällä. Varsinkin isompikokoisena arvostaa sitä, jos vaate on sekä kivannäköinen että mukava päällä. Nämä ovat molempia.


Kati osasi ottaa aivan ihania ja erilaisia kuvia!


Kuvausmiljöö oli todella kaunis ja tunnelmallinen runsaan puuston takia kirkaalla auringonpaisteellakin.


Kävimme myös herkuilla Kahvitupa Laurentiuksessa. Tuo panna cotta oli niin hyvää!


Meikissä mukana NYX:n soft matte lip creamia, koska ne ovat parhaita huulivärejä ikinä!


Näissä kuvissa näkyvä hattu on kulkenut mukanani jo vuosia. Ostin sen aikoinaan eräästä vaatelikkeestä Pihtiputaalta. Se on vain niin kaunis ja kätevä kesäkuumalla, että se eksyy useimmin päähäni kesäisin. En nimittäin pysty olemaan aurinkoisella säällä hetkeäkään ulkona ilman hattua. Saan niin helposti päänsäryn, joten olen tottunut siihen, että hattu täytyy olla päässä.


Näistä kuvista tuli todella kivoja kiitos ihanan miljöön ja hyvän kuvaajan. Mielessä olisi paljonkin kaikenlaisia kivoja asuja, joita voisi kuvailla. Toivottavasti nätit säät jatkuvat vielä syyskuun puolellakin. Kohta ollaan varmasti kuitenkin valmiita syksyyn itse kukin.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground