Vuosi 2017

28.12.17

Vuosi on kulunut taas loppuun. On vähän ristiriitaiset fiilikset vuoden suhteen, mutta asiat ovat menneet niin paljon parempaan suuntaan, minkä vuoksi päälimmäinen tunne on tällä hetkellä kuitenkin kiitollisuus. Tuntuu, että elämässä alkoi uusi vaihe tässä vuoden loppupuolella, kun sain viimein lopullisen selvyyden siihen, mikä on vaivannut minua jo paljon kauemmin kuin näinä viime vuosina. Se on todella merkittävää.

Tein tänä vuonna paljon töitä opiskelujen suhteen ja toimittajan työtä tein kesällä melkein kolme kuukautta sekä keväällä ja syksyllä noin joka kolmas viikonloppu. Reissussa kävin Berliinissä ja Tuhkolmassa, mutta muuten olin paljon enemmän paikoillani kuin edellisinä vuosina, mikä oli oikein hyvä juttu. Kai sitä iän myötä oppii koko ajan enemmän rauhoittumaan ja tunnistamaan omien voimiensa rajat. 

Antti muutti pois Jyväskylästä ja minä muutin ensimmäiseen omaan asuntooni, jossa olen kuitenkin viettänyt aikaa melkoisen vähän, kun olen ollut paljon vanhempieni luona Pihtiputaalla. Olen löytänyt musiikin uudelleen ja fiilistellyt kappaleita ihan laidasta laitaan. Painoa on kertynyt taas lisää, mutta se on toissijaista ja kunhan terveys menee parempaan suuntaan, saa sillekin asialle tehtyä jotain.

On levollinen olo.


Hyviä hetkiä ja ihmisiä - niitä oli paljon. Sanat eivät riitä kertomaan, kuinka kiitollinen niistä olen.

2 kommenttia:

  1. Kiva, että sulle jäi kuitenkin lopulta hyvä fiilis kuluneen vuoden suhteen! Ihania kuvia oot myös valkannut tähän postaukseenn :)

    VastaaPoista

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground