Maaliskuun positiiviset

13.4.17

Huhtikuu on jo puolessa välissä ennen kuin saan julkaistua maaliskuun positiiviset. Tämä alkuvuosi on vaan ollut sellaista tappelua taas oman terveyden kanssa, että oksat pois! Olen kovin onnellinen, että olen saanut tehtyä edes niitä pakollisisia juttuja, joten blogi on jäänyt sivualalle, eikä sille mahda mitään. Välillä tekisi mieli lopettaa kokonaan tai pistää blogi tauolle, mutta toisaalta ei minulla tänne mitään velvoitteita ole, joten saan tehdä tätä silloin kuin jaksan ja haluan. Huhtikuukaan ei tosiaan ole kovin energisissä tunnelmissa kulunut ja viimeisen viikon olen ollut ihan kipeänä. Nyt tuntuu vähän edes näkyvän valoa tunnelin päässä. Onneksi tämä viikko on lomaa, että saa kerrankin edes osan ajasta sairastaa rauhassa. Nyt kuitenkin käännetään katse hetkeksi vähän reilustikin taaksepäin ja vilkaistaan maaliskuun positiiviset jutut!


Maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna olimme Antin kanssa Jyväskylässä. Antti teki minulle ihanan aamiaisen, jossa oli kananmunaa ja leipää lisukkeineen. Samana viikonloppuna teimme tyttöjen kanssa parit erikoisemmat drinkit ja istuimme höpöttelyn merkeissä useamman tunnin.


Kahdeksantena päivänä vietettiin kansainvälistä naistenpäivää ja meidän Mitä-verkoston porukan kanssa tehdyt suunnitelmat huipentuivat, kun järjestimme koko päivän kestäneen tapahtuman. Olen niin ylpeä meidän tapahtumasta!


Saman viikon lauantaina minä, äiti ja Antti osallistuimme Jyväskylän rakennusmessuille. Toimin tapahtuman yhtenä someagenttina ja sain vastineeksi kaksi ilmaislippua, kaksi lounaslippua sekä pallovalosarjan ja kirjan. Oli hauskaa käydä kiertelemässä ja tutustumassa rakennus- ja sisustusjuttuihin.


Tuona viikonloppuna vietimme aikaa sekä minun että Antin äitien kanssa. Lauantai-iltana kävimme syömässä Sohwissa ja teatterissa katsomassa Kauas pilvet karkaavat. Sen jälkeen ajelimme Pallosalamalla pitkin Jyväskylää. Sunnuntaina kävimme Vaajakoskella Naissaaren kahvilassa herkuttelemassa ja designpuodissa ostoksilla.


Toiseksi viimeisellä viikolla osallistuin Antin ja Idan kanssa JYYn vuosijuhlasitseille, joissa teemana oli Great Gatsby. Muuten en noille sitseille kyllä olisi lähtenyt, mutta tuon teeman takia oli pakko päästä ja sain houkuteltua seuralaiset mukaan. Oltiin Idan kanssa kyllä aika hienoina vaikka itse sanonkin!


Saman viikon lopuilla menimme Antin kanssa jo toistamiseen Paviljonkiin messuille. Ruoka-, lemmikki-, kirja- ja viinimessut houkuttelivat, kun opiskelijat pääsivät viidellä eurolla sisään. Lemmikkipuolella ihastelimme kissoja, koiria, kaneja ja vaikka mitä muita ja ruokamessuilla napostelimme ilmaisia näytteitä. Viinipuolella maistoimme parista pullosta erilaisia makuja. Ruokapuolelta ostin vegaanisen leipäannoksen, joka oli todella hyvää!

Hyvä, kun näin jälkikäteen katsoo näitä kuvia niin meikäläisen ruokavalio on kyllä ihan päin sanonko mitä. On kyllä pakko skarpata nyt ruokarajoitteiden kanssa ja ruveta katsomaan taas tarkemmin, mitä sinne suuhunsa laittaa. Uskon kovasti, että ruokavaliolla voi vaikuttaa omaan terveyteensä ja olotiloihinsa, olen itsekin sen niin kovasti huomannut. Silti siitä välillä aina lipsuu. En ole mitään herkuttelua vastaan ja tykkään välillä syödä vapaammin, mutta näiden terveysongelmien takia vaan on pakko kiinnittää huomiota syömisiin. Nyt kun tämän taudin selätän niin alan sellaiselle detox-ruokavaliolle, että vähän sitkeämmätkin pöpöt saa kyytiä!

Mitä kaikkea kivaa sinä olet viime aikoina touhunnut?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground