Harmaudesta löydät väripilkun

21.3.14

Maailma on harmaa, ankea, luminen, tuulinen ja synkkä paikka tällä hetkellä. Vähän kuin minun mieleni. Kandi piti esitellä keskiviikkona, minkä jälkeen viikkokausien puristus hellitti. Nyt olen niin väsynyt, että jaksan aamuisin tuskin nousta sängystä ja tehdä yhtään mitään. Siksi minä lomailen nyt Pihtiputaalla, kaukana kaikista velvollisuuksista.


Äidin piti lähteä tänään työmatkalle Kivijärvelle ja minä lähdin mukaan aikaani tappamaan. Kivijärvi on 1 300 asukkaan keskisuomalainen kunta, joka on jämähtänyt jollekin menneelle vuosikymmelle ja on siksi hieman surullinen paikka.


Yritin ottaa pikkukylästä kaiken irti. Kävin pullakahveilla ja vaahtokarkkikorvisostoksilla suoramyyntinä ja kahvilana toimivassa pikkuputiikissa, ostamassa kylän ainoasta ruokakaupasta Salesta pistaasipähkinöitä, vilkaisemassa kirpputorin ja ajelemassa autolla lähimaastossa ja nappaamassa parit kuvat tuulisessa säässä.


Kesällä järvenrantakylässä on varmasti kaunista, mutta maaliskuisessa harmaudessa se ei ollut parhaimmillaan. Mutta satamat ja rannat on edelleenkin kivoja paikkoja - kesät ja talvet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground