Mökkiviikonloppu

16.8.18

Viime perjantaina Antti, Ida ja Riina saapuivat Pihtiputaalle ja lähdimme illan jo hämärryttyä meidän mökille viettämään viikonloppua. Sää oli alkuviikosta huonompi, mutta onneksi saimme viikonlopulle vielä paljon aurinkoa ja lämpöä. Menimme vielä perjantai-iltana myöhällä uimaan ja vesi oli todella lämmintä, vaikka tuulikin aika paljon. Oli todella hauskaa uida melkein pimeässä ja kellua uimapatjalla aaltojen päällä.


Lauantaina kiersimme Pihtiputaan kivoimmat kaupat, söimme välipalaa, frisbeegolfattiin, käytiin katsomassa pikkuveljen ja hänen tyttöystävänsä uutta ihanaa kissaa ja ostettiin isot kasat ruokaa mökille. Ensimmäiseksi ateriaksi teimme raikasta salaattia.


Salaatin jälkeen menimme rannalle. Kuiva kesä on laskenut Alvajärven pintaa niin että hiekalle mahtui levittämään lakanan, juomat ja kaiuttimen. Ida oli ottanut meille ihanat flamingo-muovilasit ja minä ostin aiemmin päivällä lasisen flamingo-pillimukin. Otimme nuo toki rannalle mukaan. Istuskelimme hetken lakanalla, mutta hiekka oli niin märkää, ettei siinä kuuma ainakaan tullut. Lähdimme sitten piakkoin uimaan.


Uimisen jälkeen maistui ruoka, joten aloimme grillaamaan. Mökillä oli ihan kunnolla porukkaa, kun äiti, Ville ja Janskukin tuli syömään. Ruoka ei silti loppunut kesken, koska olimme varautuneet niin hyvin. Monipuolisesti saimme syödäksemme erilaisia grilliherkkuja.


Sunnuntaina lähdimme taas liikkeelle. Pysäytimme auton hiekkatien reunaan ja hyppäsimme kaurapellolle ottamaan kuvia. Saimme otettua ihan kivoja kuvia, vaikka emme kauaa otoksia napsineetkaan.


Määränpäänämme oli Kivimäki ja sen päällä sijaitseva näkötorni. Vaikka ei ollutkaan mikään 30 asteen helle, tuli mäelle kivutessa silti aikamoisen kuuma. Istuttiin hetki mäen päällä sijaitsevassa laavulla, minkä jälkeen kipusimme torniin ihailemaan maisemia. Etsi ylläolevasta kuvasta kaksi kurkea!


Luontoretken jälkeen suuntasimme Putaan Pizzeriaan syömään. Jaettiin Riinan kanssa kasvispizza ja Antti ja Ida söivät superisot burgerit. Ruoan jälkeen kävimme kaupassa ja menimme takaisin mökille. Maanantaiaamuna pakattiin minun puoli omaisuuttani autoon ja laitettiin nokka kohti Jyväskylää. Jyväskylässä menimme Idan ja Antin kanssa syömään Frans ja Sandraan alennusannokset juuri sen näköisinä, että ollaan oltu viikonloppu mökillä, haha.

Oli oikein hauska viikonloppu kesäisine säineen. Toivottavasti aurinkoa riittäisi vielä elokuun loppupuolellekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground