Viimeinen opiskelijavappu

1.5.18

Seitsemäs ja viimeinen opiskeluvuosi lähenee uhkaavasti loppuaan ja olen juhlinut viimeistä opiskelijavappuani. Vanha ja raihnainen on yrittänyt olla vielä mukana vappuriennoissa. Juhlinnat aloitettiin Vappuapprolla pari viikkoa sitten. Sitä seuraavana päivänä osallistuimme Vappuvilskeeseen ihanan aurinkoisena päivänä ja viime viikon maanantaina olimme ainejärjestömme avaruusteemaisilla sitseillä. Eilen oli pääpäivä, vappuaatto.


Meikäläisen sinimustat haalarit oli päällä viimeisiä kertoja.


Lounaaksi teimme Idan kanssa vuohenjuustopastaa.


Meikkaamisen, ruoan, drinkkien ja siman jälkeen lähdimme Kirkkopuistoon katsomaan Minna Canthin lakitusta ja samalla siemailimme juomaa tyylikkäistä sateenkaarimukeista. 


Lakituksen jälkeen ihmismeri oli pukeutunut ylioppilaslakkeihin.


Riina, meikä ja Ida eli meidän tämän vuoden mahtiporukka. Näiden tyttöjen kanssa on opiskeltu ja tuskailtu ja vietetty ikimuistoisia hetkiä. ♥


Kirkkopuiston jälkeen menimme ainejärjestömme vapunviettopaikkaan Ruthin vintille. Siellä oli herkkutarjoiluja, ihmisiä, aivan liian korkeat desibelit, hieman huono sisäilma ja lämmin tunnelma. Söimme, joimme, nauroimme ja otimme kuvia. Vintin jälkeen pyörimme vielä hetken keskustassa, kunnes vanhojen oli aika lähteä omille jatkoilleen juomaan teetä ja syömään sipsejä.

Vapu on nyt virallisesti loppu. Nämä on niitä hetkiä, kun kyyneleet meinaa kirvota silmiin. Joudun kohta luopumaan kaikesta tästä, kaikista näistä ihmisistä, kaikista näistä tyhmyyksistä ja kaikista näistä perinteistä. Onneksi muistot pysyvät aina mielessä. ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground