Elämä on kaunista, enkä sitä vastusta

30.4.15

Tuntuu hassulta, kuinka niin kovin pitkästä aikaa mä olen jaksanut tehdä asioita ilman ultimaattisen suomalaisen sisun suomia voimia. Missään maratonikunnossa mä en vielä tietenkään ole, mutta voimia ja jaksamista on jo paljon enemmän muutaman kuukauden takaiseen verrtuna, kiitos tyroksiini-lääkityksen, että maailma näyttää jo paljon valoisammalta paikalta.


Toissa viikonloppuna kävimme Antin kanssa Pihtiputaalla. Siivosimme ja pesetimme Pallosalaman, laitoimme ruokaa, pelasimme lautapelejä ja kävimme kävelyllä Heinäjoen luontopolulla. Polku ei ollut vielä ihan priimakunnossa, vaan tiemme katkesi, kun pitkospuut olivat täysin lumen ja jään peitossa. Lisäksi vesistöt tulvivat ihan kiitettävästi, jottei päässyt kuivin jaloin kävelystä suoriutumaan. Kävelyn jälkeen makkara ja vaahtokarkit maistuivat.


Viime viikon tiistaina meillä oli sushipäivä. Sunnuntaina olimme ostaneet Antin kanssa sushin tekemiseen vaadittavat ainekset, sillä meillä on ollut pitkään suunnitelmissa värkkäillä kyseisiä herkkuja. Viime viikolla viimein pääsimme toteuttamaan suunnitelmamme. Pari kaveriakin päätyi sattumalta kylään juuri tuona iltana, joten pääsimme neljästään nautiskelemaan luomuksistamme. Minulla oli pieniä ennakkoluuloja raakaa lohta sisältäviin susheihin, mutta täytyy myöntää, että yllätyin positiivisesti. Olivat aikas maukkaita.


Keskiviikkona piti olla maailman tehokkain opiskelupäivä. Ihan suhteellisen aikaisin sain kammettua itseni kirjastolle ja luettuakin melko paljon, mutta kun ystäväiseni Moona oli paikalla, eihän siinä lopulta mitään järkevää tullut. Päätimme lähteä käväisemään illalla Taiteiden ja kulttuurintutkimuksen laitoksen kevätjuhlassa ja pänttäydyimme sinne ihan kunnolla. Yliopistolta hipsimme Vakkariin ja sieltä Timeen, koska eihän hyviä meikkejä ja kampauksia kannattanut ulkoiluttamatta jättää. Oli kyllä hauska ilta.

Viime viikonlopun seikkailut vaativat oman postauksensa, niihin palattakoon myöhemmin! Nyt toivotan kaikille oikein hauskaa vappua, toivottavasti pysyy näinkin vähälumisena!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground