Mamien päivä

11.5.14

Viime viikon perjantaina mun piti olla Tampereen reissun jälkeen super-aktiivinen opiskelija ja tehdä hirveetä kyytiä englannin tehtäviä. Mutta kuinkas sitten kävikään. Aurinko paistoi ja menin Miron kanssa syömään Aimoon. (Kävin siellä ensimmäistä kertaa - oli herkullista ruokaa.) Sen jälkeen lähdettiin ystäväiseni kanssa keskustassa käväisemään. Se ei ihan käväisyksi jäänyt, sillä Anttilan äitienpäivälahjapöytä sai meidät tajuamaan, että mameille pitäisi olla lahjat. Sitten lähdettiin metsästämään täydellisiä lahoja äideille. Sokokseltahan ne viimein löytyivät. Vaativan kaksikon piti tehdä kortti itse, joten käytiin Palokassa askarteluliikeessä ja hommattiin tarvittava välineistö. Ja ruokaa ja simaa.


Takkutukka tässä juo simaa moi.


Miro on aina Miro.


Yhdessä korttien tekeminen oli hauskaa puuhaa. Askartelua kun ei nykyään liian usein tule harrastettua, niin oli mukavaa vaihtelua. Itse tehty kortti kun on paljon tunteikkaampi ja arvokkaampi kuin kaupan valmisläpyskä.


Siinä valmiit lahjat ja kortit. Toivottavasti äidit tykkää. Tänäänhän se äitien suuri päivä on. (Mun äiti alkaa tällä hetkellä siivoamaan mun kämppää mun apuna eli todella äitimäistä puuhaa. :D) Pitää käydä ravintolassa illalla sen kanssa, niin jotain juhlallistakin saadaan tähän päivään. :) Ihanaa päivää kaikille äideille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground