Heinä-elokuun positiiviset

16.9.17

Päätin tehdä yhteispostauksen heinä- ja elokuun kivoista jutuista, kun elokuun alku meni sairastaessa ja kaikkea säheltäessä, mutta eipä tilanne siitä ainakaan parantunut ole. Aion kuitenkin tehdä tämän postauksen, vaikka olenkin näin myöhässä. Enkä voi pahoitella epäaktiivisuuttani ja toivoa parannusta, sillä sitä ei ole vähään aikaan tulossa. Olen nimittäin aloitellut gradun tekemistä, joten aikaa ja hermoja tulee sen parissa kulumaan ihan kiitettävästi, enkä voi tällä hetkellä ottaa stressiä blogista. Että tänne tulee juttua silloin kun tulee ja nyt käydään läpi kesän kivoja juttuja.


Heinäkuun alussa Popeda tuli Pihtiputaalle esiintymään Niemenharjun tanssilavalle ja meidän koko perhe lähti katsomaan legendaarista suomirockbändiä. Ilta oli oikein hauska ja Popeda tarjoili kunnon rockmeininkiä. Tykkäsin!


Keikan jälkeisenä päivänä lähdin katsomaan Antin asuntoa Kuopioon. Oli tosi hauskaa käydä ajan kanssa Kuopiossa ja ensimmäisenä iltana menimme Haraldiin syömään pidemmän kaavan kautta. Otettiin alkupalat, minä söin pääruoaksi broileria ja kaiken kruunasi jäätävän iso jälkkärivalikoima. Ensimmäinen kerta Haraldissa vakuutti minut!


Kuopio-viikonlopulle sattui onneksi hyvä sää ja pystyimme käppäilemään kaupungilla ympäriinsä vailla kiirettä.


Eräänä torstai-iltana lähdimme äidin ja Villen kanssa ajelemaan Karstulaan Wanhat Wehkeet -museoon katsomaan äidin aikoinaan omistamaa Opelia. Kuva äidin autosta löytyy instasta, jos jotakuta kiinnostaa. Wanhoissa wehkeissä oli vanhojen autojen lisäksi esillä myös muita näyttelyitä, mutta minun altistuksen takia jouduin poistumaan sisätiloista melkoisen äkkiä ja autotkin katsastin vain pikaisesti. Heinäkuussa aloitin myös pitkälliseksi prosessiksi osoittautuneen keuhkojen toimintakyvyn mittauksen PEF-puhalluksien avulla. Reilun viikon päästä pääsen viimein lääkäriin aiheen tiimoilta.


Yksi vauhdikkaimmista viikonlopuista oli heinäkuun loppupuolella, kun kävin neljässä eri tapahtumassa ja vietin Antin ja äidin kanssa koko lauantai-illan RiihiRock-festareilla. Hauskaa oli ja porukkaa riitti. Sää olisi voinut olla parempi, mutta sellainen tämä kesä oli.


Heinäkuun viimeisen viikonlopun vietin Jyväskylässä. Kävin lounaalla Tuore-salaattibaarissa, jonne pääsee Kauppalaispihalta. Siellä on aina niin hyviä keittoja ja salaatteja ja kylkeen saa gluteenitonta leipää, joten en voi kuin suositella! Samalla kävin vähän kiertämässä kauppoja ja huomasin, että Tuhoa tämä kirja väreissä oli alennuksessa. Olen pitkään miettinyt, että olisi hauska omistaa tuo kirja ja kun uusi versio oli heti alennuksessa, lähti se sitten matkaan.Varsinainen syy Jyväskylään menooni oli se, että sain vieraakseni uuden ihanan blogikaverini Jennyn. Kävimme kuvailemassa Alppiruusupuistossa, tutustumassa Toivolan vanhaan pihaan ja Jyväskylään muutenkin sekä juteltiin paljon. Sää oli oikein kaunis ja viikonloppu meni kuin hujauksessa!  


Elokuussa tilasin Matsmartilta, ruotsalaisesta hävikkituotteita myyvästä verkkokaupasta 20 kilon verran ruokaa. Mukana oli myös kookosöljyä ja shampoota. Matsmartin ideana on siis vähentää hävikkiä ja se myy alennuksella käyttökelpoisia tuotteita, joissa on jokin virhe, jonka vuoksi niitä ei voi myydä normaalisti. Sain aikamoisen läjän kaikkea ja voin suositella lämpimästi tätä verkkokauppaa. Kannattaa vain varautua siihen, että 20 kiloa painaa aika paljon. Elokuun alussa olin kipeänä ihan hirveässä flunssassa kuten alussa totesin ja viimeinen kokonainen työviikko meni vähän niin ja näin. Harmitti vietävästi, mutta eipä sille mitään mahtanut. Jaksoin yhtenä päivänä poimia hieman marjoja tuolilla istuen, haha.  


Jyväskylään palattuani kävin syömässä yliopistolla ja sain Sonaatin syntymäpäivän kunniaksi ilmaisen kakkupalan ja kahvikupposen. Kävin myös Sirkun ja Hennin kanssa herkuttelemassa Espresso Housessa.


Elokuun lopulla teimme pienen YKP-porukan kanssa reissun Tukholmaan moikkaamaan ystäväämme Saimaa. Teimme pikaisen pyrähdyksen kaupunkiin ja reissu oli aika rankka, mutta hauskaakin oli! Teen reissusta vielä oman postauksensa, kunhan saan sen aikaiseksi. Arki alkoi elokuun lopulla reissun jälkeen ihan kunnolla ja olimme Mitä-verkoston kanssa yliopiston lukuvuoden avajaismessuilla esittäytymässä.

Sellaisia juttuja kuului heinä- ja elokuihin. Toivottavasti syyskuun positiiviset ilmaantuvat blogiin paremmalla aikataululla. 

Hauskaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground