Blogiystäväkirjavastaukset

23.11.15

SUOSIKKI...


Kaupunki? Lontoo on paras kaupunki maan päällä!

Lomakohde? Iki-ihanan Iso-Britannian sijaan vastaan Yhdysvallat, sillä mä niin kovasti haluaisin lähteä sinne kunnon road tripille ja kiertää laajaa valtiota ja nähdä erilaisia paikkoja.

Biisi? Tiisun Uusi aika pyörii ainakin päässä ihan tehokkaasti. Kaikkien aikojen parhaita biisejä on Green Dayn Peacemaker. (Terveiset Suskille, sun vastaus oli tähän Fall Out Boyn Uma Thurman, mäkin koukutuin siihen, ihan mahtava biisi!)

Ravintola ja annos? Jyväskylässä Taikuri on aivan ihana paikka. Sieltä saa taskuja, burgereita, ranskalaisia ja salaatteja. Parhaan siitä tekee se, että sieltä saa vegaanista gluteenitonta ruokaa, joka maistuu todella hyvältä. Suosittelen!


Juoma? Mehua voisin juoda vaikka kuinka paljon. Alkoholillisista valkoviini on parasta, valkoviineistä parasta on Bird's Tree.

Leffa? The Great Gatsby.

Asu? Hame, löysähihainen kauluspaita, sukkikset ja pipo päähän!

Meikkituote? NYXin kulmakarvapakkaus. Ihanat puuterimaiset värit ja kätevä sivellin.

Hiustuote? Four Reasonsin syväpuhdistava shampoo.


Tv-sarja? Modern Family ja Downton Abbey on menossa tällä hetkellä. Lost on kaikkein paras sarja. True Blood ja HIMYM on myös suosikkeja!

Kirja? Fitzgeraldin Kultahattu.

Sovellus? Aloitin taas heiaheia.comin käytön, kun olen jaksanut liikkua jonkun verran. Tällä hetkellä motivaatio on korkealla ja tykkään tuosta sovelluksesta kovasti.

Instagrammaaja? loeybug on kiva instagram-tili!

Aamurutiinisi? Mulla ei ole tällä hetkellä mitään tietynlaisia aamurutiineja, sillä aamut vaihtelee keskenään tosi paljon. Olisi kiva tehdä kunnon aamupala aina, mutta ei meinaa aika riittää siihen, niin nappaan sitten banaanin tai teen pikaisesti jonkun leivän.



***
Mitä vaatekaapistasi löytyy? Sekavia vaatepinoja. Tummia farkkuja, neuletakkeja, pin-up -mekkoja, kirppkseltä hommattuja vaatteita, korillinen sukkahousuja,

Mitä pakkaat mukaan matkalle? Paljon lääkkeitä, kameran, vaatteita ja netistä tulostettuja karttoja.

Mitä teet kotona, kun kukaan ei näe? Löhöän sohvalla ja olen koneella, joskus saatan laulaa.

Mitä laukustasi löytyy aina? Kännykkä, avaimet, lompakko ja purkkapussi.

Viimeisin sisustusostoksesi? Öööö, olisko 20 senttiä maksanut pikkuruinen kahvitaulu Sepänaukion kirppikseltä.


Viimeisin WhatsApp-viesti? YKP15-ryhmään näköjään tullut: "Parsonsin jälkee :D"

Kotikaupunkisi paras paikka shoppailuun ja syömiseen? Jyväskylässä kaikki oleellisimmat shoppailupaikat löytyy Forumista ja Jyväskeskuksesta. Seppälässä on kivoja isoja kirppareita. Syömässä kannattaa käydä edellä mainitussa Taikurissa, Jalossa tai American Dinerissä.

Mitä ostoslistallasi on tänä syksynä? Eipä oikein mitään erityistä. On tullut ostettua vitamiineja, ruokaa, talvikengät ja laukku.

Paras tapa tuhlata 50 euroa? Lähteä YKP-kavereiden kanssa ulos ja ostaa parit drinksut Rumassa.

2 kommenttia:

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground