KRISSU

8.7.18


Moikka ja tervetuloa blogiini! Olen 25-vuotias yhteiskuntapolitiikan opiskelija ja intohimoinen viestintänainen. Lifestyleblogia olen kirjoitellut vuodesta 2011 lähtien ja Unihiekkaa hiuksissa -blogin tarina alkaa 2013 vuoden lopulta. Opiskelujen ja työnteon ohella rakastan kirjoittaa, valokuvata, matkustaa ja viettää aikaa ihmisten kanssa.

Ihailen vanhaa vintage-tyyliä ja haluaisinkin muuttaa vaatekaappiani tähän suuntaan. Pikku hiljaa olen löytämässä omanlaistani tyyliä pukeutua modernin vanhanaikaisesti. Pidän kovasti luonnosta ja tykkään kuvailla ulkona kaikennäköistä. Ympäristöasiat ovatkin lähellä sydäntäni, minkä vuoksi pyrin elämään mahdollisimman ekologisesti esimerkiksi vähentämällä uusien vaatteiden ostoa, siirtymällä luonnonkosmetiikan käyttäjäksi ja suosimalla kasvisruokaa. 

Pidän kovasti TV-sarjojen ja erilaisten videoiden katselusta. Rakastan musiikkia ja tykkään kuunnella monipuolisesti artisteja One Morning Leftistä Tape Fiveen ja Aviciista Pariisin kevääseen. Eletrco swing on uusi musiikkituttavuus, joka on vienyt sydämeni.

Tykkään puuhailla monenlaista, mutta kaipaan myös lepoa ja omaa aikaa, sillä sairastan kilpirauhasen vajaatoimintaa, uniapneaa ja fibromyalgiaa. Haasteista huolimatta yritän pysyä aina mahdollisimman positiivisena!

Kiva kun eksyit tänne, toivottavasti tykkäät blogistani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground