Kokemuksia Lushin tuotteista

28.1.17

Tällä kertaa ajattelin tulla höpöttelemään teille hieman kosmetiikkajutuista. Kuten jokainen teistä jo varmasti hyvin tietää, Lush on aikamoinen kosmetiikkamerkki. Sen lisäksi, että tuotteet ovat vegaanisia, pääosin luonnollisista ainesosista käsin tehty, pakkaukset ovat ihanan persoonallisia, jokaisella tuotteella on hauska nimi ja purkkien sisällöt tuoksuvat taivaallisilta. Monen muun bloggarin lisäksi minä olen aivan myyty tälle merkille. Nyt tarkoituksenani oli tulla hieman kertomaan muutamasta tuotteesta, joita itse olen kokeillut.


Esittelen kuusi erilaista tuotetta, jotka ovat meikkejä, voiteita ja hiustuotteita. Osa näistä on tilattu netistä ja osa ostettu Kroatiasta, minkä tarkkasilmäisimmät voivat huomata kroatiankielisistä etikettiteksteistä. (Meinasin seota vain hieman, kun tajusin, että hostellimme lähellä sijainneessa Mall of Splitissä oli Lushin myymälä. Onneksi en kuitenkin raahannut puolta matkalaukkua Lushin tuotteita mukanani palatessani Suomeen, haha.)


Ensimmäisenä tuotteenamme on tehohoitava, hiuksia vahvistava ja ihanan vaniljainen American Cream -hoitoaine. Minä en kyllä suoraan sanottuna osaa kovin hyvin perusteluin arvostella shampoiden ja hoitoaineiden toimivuutta, mutta mielestäni kyllä tämän hoitoaineen käyttämisen jälkeen hiukset ovat olleet jotenkin tuuheammat. Ainakin sen tuoksu on huumaavan vaniljainen, mikä on jo itsessään oikein hyvä syy käyttää tuotetta.

Seuraavaksi tarkastelemme nestemäistä huulipunaa, joka on sävyltään Voimakas. Tästä puhuinkin jo edellisessä kosmetiikkapostauksessa, jossa esittelin parhaimpia tuotteita. Tämä on nestemäiseksi huulipunaksi oikein kiva, hyvin pigmenttinen ja sävy on aavistuksen kimaltava ollessaan niin kirkas, todellakin siis mattaisen vastakohta. Tätä olen tykännyt käyttää aina silloin tällöin, ei ehkä paras arkipuna kirkkautensa vuoksi, mutta illanviettoihin ja muihin erikoisempiin tilaisuuksiin oikein sopiva. Harmi vain, että minun putiloni korkki lohkesi melko lailla heti otettuani punan käyttöön.

Kolmantena meillä on Eyes Right -ripsiväri. Tämä on niin suloinen pieni ripsiväri ja onkin vähän hassua levittää ripsille väriä harjalla, joka on kiinni korkissa. Tuote itsessään on melko nestemäinen ja sillä saa melko näyttävät ripset. Nestemäisyyden vuoksi väriä ei saa laitettua monta kerrosta, joten tulos ei kuitenkaan ole näyttävin mahdollinen. Sen sijaan tällä saa hyvin erotellun lopputuloksen. 


Seuraavaksi siirrymme voidepuolelle. Ensimmäisenä täällä on käsi- ja vartalovoide New Charity Pot. Jokainen voiteeseen käytetty euro veroja lukuun ottamatta lahjoitetaan ruohonjuuritason hankkeille, joilla autetaan ihmisiä, eläimiä ja ympäristöä. Voiteen koostumus on ihanan löysä, joten sitä on helppo levittää iholle. Ainakin minun iholleni tämä soveltuu hyvin, sillä saa mukavasti kosteutusta ja sileyttä.

Skindrink -kosteutusvoide sisältää luomuseesaminsiemenöljyä, aloe veraa ja tuoretta avokadoa. Tämä on kyllä ihan mahtava tuote! Koostumus on myös tässä ihanan löysä, joten voidetta on helppo levittää iholle. Kasvoille tulee ihanan pehmeä tunne heti voiteen levittämisen jälkeen, eikä sitä ala kiristää tai tuntua tukkoiselta kuten monen muun kasvovoiteen kanssa. Tämä todella kosteuttaa ja ravitsee ihoa!

D'fluff, mansikkainen sheivaussaippua ei saa kovin suuria kehuja minulta. Ensinnäkään en ole mikään mansikka-fani mitä tulee voiteisiin ja muihin maustettuihin tuotteisiin. Lisäksi tämän koostumus on hyvin erikoinen. Saippua irtoaa pieninä palasina, jotka ovat melko kovia, joten tätä on hankala vaahdottaa. Olen tätä käyttänyt jonkin verran, mutta kallistun enemmän kyllä nestemäisiin tuotteisiin, joita on helppo levittää säärille ja kainaloihin. Ehkä en ole vain osannut käyttää tätä, mutta en suosittele hankalan vaahtoutumisensa vuoksi.

Kokonaisuudessaan en voi kuin suositella Lushin tuotteita. Varsinkin voidepuoli ja hoitoaine saavat minulta suuren peukutuksen. Pitää jossain vaiheessa hankkia uusia juttuja Lushilta ja katsella, kuinka ne sitten toimivat. Kertokaa kommenttiboksiin omia kokemuksianne Lushista ja sen tuotteista. Olisi oikein hauska kuulla teidän suosikkituotteistanne tai vinkkejä, mitkä kannattaa jättää välistä. Hauskaa viikonlopun jatkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground