Linkitetyistä blogeista parhaat

4.8.14

Tervehdys ystäväiset! Olen nyt vieraillut ja tutustunut kaikkiin minulle linkitettyihin blogeihin, joita kertyi yhteensä 59 kappaletta. Olen nyt koonnut yhteen parhaat linkitykset ja esittelen niitä lyhyesti. Välttämättä sen suurempia perusteluja en osaa antaa, miksi olen olen valinnut juuri nämä blogit ja jättänyt ulkopuolelle monia hyviäkin blogeja. Minulle tärkeintä oli blogissa oli oikeanlainen fiilis. Se vetää blogeissa puoleensa. Esittelen blogit nimen aakkosten mukaan, koska näitä en halua mihinkään paremmuusjärjestykseen laittaa.

http://brothersletskeeptogether.blogspot.fi/

Tätä blogia kirjoittaa 17-vuotias Katinka. Blogissa minua kiehovat upeat kuvat sekä kauniit tekstit, joiden avulla Katinka kertoo elämästään. Täältä löytyy tunnelmaa.


elsanneli.blogspot.fi/

17-vuotias Elsa on Jyväskylästä (!!) ja ottaa kauniita kuvia. Tyttö on todella suloinen ja osaa poseerata hyvin. Kuvat ovat lähinnä ihmisistä ja hänestä itsestään, mutta ne ovat monipuolisia ja luovia. Myös tekstit ovat kauniita ja tarkkaan harkittuja.


http://sufy-map.blogspot.fi/

22-vuotias Sufy on Tampereelta, mun vanhin ystävä ja se pitää ihanaa blogia. Siinä tehdään katsauksia niin sisustukseen, kirjallisuuteen kuin kalastukseenkin. Kauniita luontokuvia löytyy paljon. Myös pohdintoja löytyy silloin tällöin.


http://mischievousmixture.blogspot.fi/

Tätä blogia on mainostettu monessa muussakin paikassa vastaavanlaisessa postauksessa ja lukijoitakin 16-vuotiaalla Elisalla riittää. Siitä huolimatta halusin minäkin ottaaa blogin esittelyyn, koska onhan tämä aivan huikea.Yhtä silmäkarkkia koko blogi.


http://nouprobleem.blogspot.fi/

19-vuotias Annika on aloittelemassa välivuotta, joten minua huvittaa jäädä seuraamaan, mitä tyttösen elämässä tulevaisuudessa tapahtuu. Hänellä on myös kiva tyyli ja jokaisen postauksen ostikon alla on lainausmerkeissä jokin lausahdus. Hauska idea.


http://saijis.blogspot.fi/

20-vuotiaan Saijiksen blogi on yhtä värien ilotulitusta. Blogissa on raikas tunnelma ja se on ehtaa lifestylea: päivän asuja, matkustusta ja kosmetiikkaa.

Kiitokset kaikille bloginsa linkittäneille sekä erityisesti näille valituille, sain paljon uutta luettavaa!

10 kommenttia:

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground