Hirrrrvittävä viikko

29.10.17

Tällä viikolla on ollut enemmän juhlia kuin vähään aikaan. Samaan aikaan olen viettänyt kunnon halloween-teemaviikkoa, kun nämä tämän viikon kekkerit olivat keskiviikolle osuneet halloween-teemaiset sitsit ja eilen taas vietettiin meidän YKP-kaveriporukan ja avecien halloween-bileitä. Minulla oli molemmissa bileissä sama asu, sillä en halunnut panostaa rahallisesti kovin paljoa, mutta kuitenkin kehitellä hienon asun. Päätin hyödyntää jo monessa eri tilanteessa nähtyä 20-luvun asuani ja halloween-twistin siihen sai vampyyrimeikillä. Asu oli molempina päivinä tosiaan samanlainen, mutta meikkiin tein pieniä muutoksia, jotta sai vähän eri vivahdetta.


Sitseillä oli kyllä oikein hauskaa. Viimeksi olen sitsannut joskus huhtikuussa ennen vappua, joten oli jo aikakin. Porukka oli oikein hirmuista.


Riinan luona oli eilen kunnon kauhumeininki päällä tarjoiluja myöten. Minä ja Antti teimme harmaa-musta-kultaisen kakun, joka onnistui yllättävän hyvin siihen nähden, ettei ollut kovin suuria odotuksia onnistumisesta. Ehkä leipomisessakin pätee se, ettei turhaan kannata stressata, kyllä se aina jotenkin onnistuu, haha.


Antti oli hirviötiedemies ja minä vampyyri. Täydellinen pari, eikös?


Minä ja Antti vietettiin valmisteluineen ja jatkoineen aikaa Riinan luona melkein kellonympäryksen, mutta mikäs siinä, kun on hyvää seuraa ja hauskaa tekemistä. Korttia tuli pelattua kahden tienoille, kun piti opetella uusia pelejä puolin ja toisin. Maha oli kyllä illan ja yön jälkeen niin täynnä, että huhhuh. Oli hauskaa. Nyt pitäisi jaksaakin painaa sitten ryhmätöiden, työjuttujen ja gradun kanssa tehokkaasti puolitoista viikkoa putkeen. Mutta ei stressiä, kyllä näistä aina selvitään!

Oletko sinä juhlinut halloweenia?

8 kommenttia:

 1. On siinä kyllä hirvittävää porukkaa! Hieno tuo asusi ja varmasti maukkaat tarjoilut. Meillä ei ole tänä vuonna ehditty juhlia lainkaan halloweenia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Hyviä olivat ruoat kyllä! Ymmärrän hyvin, ei sitä joka vuosi itsekään tule halloweenia juhlittua. :)

   Poista
 2. Nyt on kyllä vimpan päälle tarjoilut :) Herkullisen näköistä.

  VastaaPoista
 3. Vau, miten olette panostaneet asuja ja tarjoiluja myöten! Näyttää tosi kivoilta juhlilta!
  Meillä ei sen kummemmin juhlittu, tehtiin vain vähän teeman mukaisia herkkuja ja kurpitsalyhty :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista! Oli kyllä hauskat kekkerit. :) No niin, onhan siinäkin jo juhlistamista! :)

   Poista
 4. Tosi kiva asu ja kivannäköiset pippalot!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground