Tulenarkaa

13.3.16

Ahhh, on ihanaa lähteä reissuun, mutta vielä ihanampaa on palata kotiin. Viikonloppu oli melkoisen vauhdikas. Perjantaina lähdimme ajelemaan pakulla Helsinkiin. Kävimme Ikeassa ja sieltä lähti melkoiset määrät tavaraa mukaan, kun ostettiin makuuhuoneeseen uudet kaapit. En malttaisi odottaa, että ne on kasattuna ja saisi järjestellä kaikki makuuhuoneessa epämääräisillä paikoilla pyörivät tavarat siististi hyllyille. Ikea-reissun lisäksi kävimme perjantaina Itiksessä shoppailemassa. Eilen taas käppäiltiin ja kuvailtiin Konepajan Brunon ympäristössä. Aivan ihana paikka.


Brunolla järjestetään viikonloppuisin kirpputoreja ja lauantaina puolenpäivän aikoihin siellä oli näin pitkä jono. Meillä heräsi kiinnostus, millainen on niin hyvä kirpputori, että sinne jaksaa jonottaa noin pitkään, mutta ei ollut aikaa jäädä jonon jatkoksi.


Konepajan alueella käppäilyn jälkeen suuntasimme Lönnrotinkadulle Amazed-nimiseen escape roomiin. En olekaan täällä tainnut hehkuttaa, kuinka huikeita kokemuksia escape roomit ovat - jyväskyläläisille voin lämpimästi suositella Mysteeriä, jossa on tullut pelattua kaikki kolme peliä. Siellä olen käynyt kavereiden kanssa, mutta Helsingissä pääsin suljettuun huoneeseen Antin kanssa. Ihan parista minuutista jäi kiinni, ettemme päässeet huoneesta ulos, mikä tietysti harmitti. Hauskaa kuitenkin oli! Tänään taas oli vuorossa pin-up -kuvaukset, joiden saldoa tulette näkemään myöhemmin. Nyt menen suihkuun pesemään victory rollsit pois ja nukkumaan. Hyvää yötä kaikille!

2 kommenttia:

  1. Ihana auringonpaiste kuvissa! ^_^ Olis joskus hauska kokeilla noita Escape Roomeja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Hei mennään vaikka yhdessä kokeilemaan!

      Poista

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground