Mau ja Purnauskis!

5.9.18

Parin viikon takaisella Tampereen reissullani pääsin käymään ensimmäistä kertaa ikinä kissakahvilassa. Ystäväni ja kissafanikollegani Suski kysyi, olenko käynyt kissakahvilassa, kun siitä on ollut joskus aiemmin puhetta ja koska vastaus oli kieltävä, päätimme ottaa suunnaksi Purnauskiksen.


Söimme aamupalan ja lähdimme ajelemaan autolla kohti Tampereen keskustaa. Aurinko paistoi ja oli ihanan kesäinen sää. Löysimme parkkipaikan helposti ja astuimme sisään kissakahvilaan. Ihastuin näkemääni heti. Paitsi että jo heti kassan vieressä meitä tervehti eräs kissa-asukeista, myös paikan läpikotainen kissateemainen sisustus ja ylhäiset antiikkihuonekalut, joiden päällä arvoisat karvaiset leidit ja herrat istuivat, veivät sydämeni täysin.


Purnauksiksessa tarjoillaan ihanan kissaseuran lisäksi leipäannoksia, keittoja, jälkiruokia sekä kylmiä ja kuumia juomia. Pääsymaksu sisälle on 5 euroa.


Valitsimme molemmat syötäväksi päivän kakun, joka oli suussa sulava mustikkajuustokakku. Se oli niin hyvää! Juomaksi valitsin kahvin, jonka pinnalle oli taiteiltu teemaan sopivasti kissan kasvot. Herkut oli aseteltu tarjolle oikein näyttävästi.


Vierailun aikana sai vapaasti ihailla kissoja ja meille kerrottiin tietoja kisulien luonteenpiirteistä sekä saimme purkillisen raksuja, jotka maistuivat varsinkin valkealle Lumi-kissalle. Oli ihana päästä katselemaan sekä rapsuttelemaan erikokoisia ja -värisiä mirrejä. Ne istuivat pöytien päällä, sohvilla, makailivat raapimapuussa, asettuivat riippumattoon ja kassapöydälle sisään saapuvien iloksi. Kissoilla oli kotoisat oltavat ja vierailijalle nousee väkisinkin hymy huulille. Tällaista liiketoimintaa on ilo kannattaa!

2 kommenttia:

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground