Huhti-toukokuun positiiviset

9.6.17

Äää, nyt on jo yhdeksäs kesäkuuta! Äkkiä jakoon huhtikuun ja toukokuun positiiviset, sillä muuten ollaan ihan liian myöhässä näiden kanssa. Tällä kertaa mennään pelkillä puhelinkuvilla, että tästä ei ihan mahdotonta maratonpostausta tulisi. Olkaatte niin hyvät!


Huhtikuun alussa vietettiin viikonloppua Jyväskylässä ja lauantaina kävimme Antin kanssa Teeleidissä teellä. Se paikka vaan on niin ihana! Samana viikonloppuna pyöräilimme sateessa ja sen vuoksi olimme suklaakaakaomme ansainneet.


Huhtikuun alussa oli myös Ynnän approjen aika. Idan ja Antin kanssa kierrettiin kuppiloita ja käytiin syömässä Revolutionissa. Erittäin hauska ilta siis!


Pääsiäisen aikaan oli töitä ja sairastelin oikein urakalla Pihtiputaalla. Pielavedelläkin jaksoin käydä muutaman päivän. Pääsiäissunnuntaina olin jo hengissä ja söimme kotona jälkiruoaksi värikkäitä hedelmäherkkuja vaniljakastikkeen kera. Juhlapyhien jälkeen alkoi vapun viettäminen. Ensimmäinen tapahtuma oli Fokuksen eläimelliset sitsit Passionissa.


Toinen vapputapahtuma oli vappuvilske, joka oli siis rastirata Mattilanniemessä. Sää oli ihan järkyttävä, tuuli voimakkaasti ja oli kylmä. Hyvä seura ja hauskat rastit kuitenkin lämmittivät mieltä. Antti oli ostanut minulle kukkia.


Pitäähän sitä vapun aikaan vähintään kaksilla sitseillä olla. Vappuviikolla osallistuin Ilonan kanssa journalistisitseille, jotka olivat aikamoiset. Vappuaattona taas taaperrettiin Mäkkärin kautta Ruthin vintille, josta lähdimme Vaasankadulle jatkamaan iltaa. Tunnelma oli kuitenkin melko pian kuvan mukainen ja uni maittoi vauhdikkaan päivän jälkeen.


Mitä-verkoston kanssa kuvailtiin kampanjavideoita Harjulla. Aurinko paistoi ja oli lämmintä, joten se oli oikein hauskaa puuhaa. Sitten alkoikin ihanaihana muutto.


Muutto haukkasi ison osan toukokuusta ja vei voimat täysin. Onneksi se saatiin kuitenkin kunnialla päätökseen. Uusi kämppä on aikasta ihana, joten mielellään sitä muuttoakin jaksoi painaa, kun sai uuden modernin kodin.


Antin kanssa piti käydä kävelyllä uusilla huudeilla Kekkolassa ja samalla ihailtiin kevättä. Muuton jälkeen lähdettiin reissuun ja otimme yhteisselfien Berliinin lentokentällä.


Ensimmäisenä reissupäivänä tuli syötyä aasialaista kahteen otteeseen. Kuvassa From Hanoi with love -ravintolan kasvisannos. Aamiaisella Loislanessa. Ei voi kuin suositella!


Jyväskylässä piti käydä verikokeissa ja koska olin aamun syömättä, piti kokeiden jälkeen mennä suorinta tietä lounaalle. Tuore-ravintolan keitto-salaattiannos oli oikein maukas. YKP-kavereiden kanssa pidettiin piknikkiä satamassa auringon porottaessa täydeltä taivaalta. Ja sain auringonpistoksen. Hyvä minä!


Toukokuun viimeisenä lauantaina sain Suskin vieraaksi Jyväskylään. Meillä oli aivan ihana päivä! Kuvailtiin, syötiin, juotiin teetä ja tutustuttiin paikkoihin. Parasta! Toukokuun viimeisenä maanantaina alkoi kesätyöt. Toimittajan hommissa kuluu kesä elokuun puoliväliin asti. Tykkään tästäkin aikamoisen paljon!

Mitä kivaa te olette tehneet viime aikoina?

8 kommenttia:

 1. Mukavan paljon oot saanu tänä keväänä aikaan! Ja noi muutot vie kyllä ihan sikana aina energiaa, onneks ei tänä vuonna tartte muuttaa - sitä onkin tehty viimesen 3 vuoden aikana noin kerran vuoteen -tahtia :D

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä sitä ihmeen paljon sai kaikkea kivaa opintojen ja muuton ohella tehtyä. :) Hui, onpas sinulla ollut tiivis muuttotahti! Muutot on aina aikamoisia urakoita!

   Poista
 2. Vau, kaikenlaista sitä ehtiikin parissa kuukaudessa :) Kiva, että uusi koti on mieluinen! Opiskelijarientoja tuli kyllä ikävä näitä kuvia katsoessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, paljoon sitä ehtii kyllä. :) Opiskelurientoja on kyllä hauska itsekin muistella näin vielä opiskellessakin, niistä jää kivat muistot. :)

   Poista
 3. Ihanan tapahtumarikkaalta kuulostaa huhti-toukokuusi :) Omani kuulostaa ihan tylsästä tämän rinnalla. :P Kiva että ootte päässyt muuttamaan uuteen moderniin asuntoon, siinä kyllä varmaan iskee pieni sisustuskipinä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mulla jotenkin aina kertyy tätä ohjelmaa ihan kunnolla. :D Mä siis muutin tosiaan yksin tähän asuntoon ja olen kyllä niin onnellinen tuosta moderniudesta. :) Sisustuskipinä kyllä iski muuttokaaoksen jälkeen ihan kunnolla. :)

   Poista
 4. Ihanaa fiilistelyä! Olet ollut touhukkaana siellä. Itse kans täällä heilunut puutarhalla ja kuvannut paljon kaikke aihanaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Keväällä ja kesällä on kiva puuhastella kaikkea ja valokuvata paljon! :)

   Poista

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground