Postin tuomaa

21.1.16

Heipä hei pitkästä aikaa! Flunssa on riepotellut täällä ihan kunnolla. Antti ja minä olemme molemmat olleet kuumeessa ja ihan petipotilaina. Antti on tainnut päästä taudista yli, ainakin se on jaksanut käydä luennoilla jo. Minä sen sijaan vähän parantelen vielä. Tänään en millään halunnut vain tuijottaa koko päivää Downton Abbeyta ja puhelinta, joten ajattelin kuvailla ja kertoa, mitä kaikkea kivaa posti on viime aikoina tuonut.


Sain joululahjaksi muiden ihanien juttujen ohella vähän rahaa, joten ajattelin tehdä pari tilausta. Olen monista blogeista lukenut ylistystä Lushista ja olin kovin iloinen kuulemastani, joten päätin itsekin kokeilla yrityksen tuotteita. Lush on täysin eläinkokeita vastaan, se ei osta lainkaan raaka-aineita yrityksiltä, jotka tekevät eläinkokeita. Se hankkii tuotteiden raaka-aineet suoraan tuottajilta ja tekee tarkan tarkastusprosessin, jotta ainekset ovat varmasti eettisiä. Tuotteissa käytetään vitamiinipitoisia luonnon raaka-aineita sekä turvallisia synteettisiä aineksia. Lush kiinnittää myös huomiota pakkausmateriaaliin ja pyrkii käyttämään sitä mahdollisimman vähän. Mustia purnukoita voi palauttaa Lushille ja muut materiaalit ovat kierrätettyjä.

Itse tilasin Lushilta Voimakas-sävyisen huulupunan, Strawberry Bombshell -huulirasvan, mansikantuoksuisen sheivaussaippuan, kosteutusvoiteen sekä Charity Pot -vartalorasvan, jonka tuotto menee hyväntekeväisyyteen. Ilmaisena näytteenä sain kolmion muotoisen palasaippuan. Hirveästi näitä ei ole tullut vielä testattua, mutta tuo huulirasva on ainakin todella ihana. Voiteessa on jämäkkä koostumus ja jättää kivasti sävyä huulille, mutta tuntuu silti kosteuttavalta. Tätä ainakin voin suositella!


Toinen kosmetiikkatilaus on Hyvinvoinnin tavaratalosta. Sieltä tilasin Aubreyn suolasuihkeen kampausten tekoa varten, sillämun hiukset on niin ohuet ja liukkaat, että kauemmin kuin vartin kestävien kiharoiden tekeminen on mahdotonta. Toivottavasti tuolla saisi nyt sitä tarvittua karheutta hiuksiin. Toinen purnukka taas on Aubreyn hiuslakka. Laveran tuotteita taas ovat CC-voide, puuteri ja ripsiväri, kaikki siis luonnonkosmetiikkaa. Lisäksi otin kokeiluun Dr. Hausckan sävyttävän kasvovoiteen. Aiemmin käytössä on ollut Dr. Hausckalta valokynä, johon ainakin olen ollut tyytyväinen. Yritin katsella, että kaikki nämä merkit olisivat eläinkokeita vastaan sekä sisältäisivät mahdollsimman paljon luontaisia ainesosia. Katsotaan myöhemmin, kuinka hyviä käytössä sitten ovat.


Saimme Antin pikkuveljen Xboxin meille, joten mekin olemme nyt onnellisia pelikonsolin omistajia. Hauska sattuma on se, että myös minun pikkuveljeni omistaa Xboxin, jolle olen minäkin vuosien varrella ostanut kaikkea pientä. Nyt minä saan sitten nämä omat juttuni Jyväskylään. Kitara ja mikit odottelevat tuolla, että alkaisin soittelemaan ja laulamaan. Ohjaimia oli konsolin mukana kaksi, joten tarvittiin vielä pari lisää, jotta pääsee kavereiden kanssa pelamaan vaikkapa SpeedRunnersia ihan kunnolla. Senpä takia Antti tilasi nörttikirppikselä kolmannen ohjaimen. Toiset ohjaimet ovat mustia, joten tämä hopeinen on ulkonäöltään kivaa vaihtelua. Yksi ongelma tuossa vain on, sillä sen akku ei toimi kunnolla. Latausjohto onneksi toimii eli tuota voi käyttää toistaiseksi langallisena. Pitää ehkä tilata patterikotelo jostain, että tuonkin saa langattomaan käyttöön.

Sellaisia ostoksia posti on meille tuonut. Onko te hankkineet viime aikoina jotakin erityisen kivaa?

5 kommenttia:

  1. Suolasuihke on kyllä kätevä -itsekin kärsin samaisesta hiusten liukkaudesta, ja tuolla suihkeella saa mukavasti karheutta aikaan. Sama hiuslakka ja cc-voide on minullakin käytössä ja olen tykästynyt. Yksi uusimmista tuotteista, mistä blogiinkin kirjoittelin on tuo laveran puuteri, joka on aika timanttinen tuote, ja nyt jo päivittäisessä käytössä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiva kuulla! Ehkä on tullut ihan hyviä hankintoja siis tehtyä. :D

      Poista
  2. Kivan oloinen blogi, Liityin lukijaks!
    Käyppäs kurkkaamassa tuola mun blogin puolella, sielä saattaa olla ehkä jopa maininta tästä sun blogista :D -> http://lappilaistalifestylea.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos paljon maininnasta! Tervetuloa lukijaksi. :)

      Poista
  3. Mitä olet tykännyt luonnonkosmetiikasta? Itsehän olen vasta vähän aikaa sitten hullaantunut luonnonkosmetiikkaan ja siksi täällä kyselenkin :) Koitan päästä ensin vanhoista tuotteista eroon ja ostaa mahdollisuuksien mukaan luonnonkosmetiikkaa/luomukosmetiikkaa omaankin kaappiin :) Jonkin verran jo löytyy, mutta tosi minimaalisesti. Oon nyt hullaantunut sun bogiin ja tehokommentoin täällä, sori :D

    VastaaPoista

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground