Alppiruusupuistossa

23.5.15

Heipähei! Kello on jo ihan liikaa, mutta koska Antti pelailee ihan innoissaan, tekee munkin mieli roikkua vähän koneella. Dieettiä on takana neljä päivää ja ajatukset käy aikamoista vuoristorataa. Välillä olen todella innoissani tästä ja hirveän motivoituneella mielellä ja välillä taas nälättää ja kyllästyttää ihan hirveästi. Pitää vaan keskiä itselleen tekemistä ja yrittää olla ajattelematta ruokaa, niin kaikki sujuu hyvin. Siksi päätin tänään laittaa hiukset ja meikit kuosiin ja käytiin Antin kanssa kuvailemassa Keltinmäen Alppiruusupuistossa.


Vähän tuli vilu noin vähäisissä vaatteita hilluessa, mutta onneksi pääsi pian Pallosalaman hellään huomaan ja kääriytymään kotisohvalle punaisen karvaisen viltin sisään. Ja tässä sitä vieläkin ollaan!

Tänään on ollut aika hyvä ja ahkera päivä. Pyykkäsimme, tiskasimme, laitoimme pyöriä kuntoon ja Miro piipahti meillä. Pelailimme läppäreillämme ja telkkarin isolta ruudulta Battleblock Theatrea. Ja kävimme kuvailemassa. Olen tähän päivään enemmän kuin tyytyväinen, vaikka pääsykokeisiin lukeminen ei edistynyt sivunkaan vertaa. Mutta on pakko pitää välillä vapaata, että jaksaa. Muutenkin tuntuu, että aivot kuolee kohta siitä määrästä yhteiskuntatiedettä, jonka olen tässä viiime aikoina aivoihini ahtanut.

Huomenna on vetruitalleilla blogikirppis, joten voisi mennä pyörähtämään siellä. Lisäksi huomiselle on suunnitteilla muutakin kivaa. Viettäkäähän tekin hauska viikonloppu!

4 kommenttia:

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground