Tiimipostaus | Minun päiväni

5.11.16

Moikka vaan! Taas on kuukausi vaihtunut, joten on aika blogitiimipostauksen. Tällä kertaa aiheenamme oli "my day" ja meillä oli vaihtoehtoina joko tehdä video tai perinteinen kuvia ja tekstiä yhdistelevä postaus. Koska minä olen niin huono tekemään videoita, ajattelin kokeilla, millasen videon saisin päivästäni aikaiseksi. Videon laatu on aika surkea, koska tein tätä äidin pienellä Canonilla, jotta viitsin kantaa kameraa mukanani. Eipä tuo video muutenkaan niin suuri taidonnäyte ole, että ehkä asia tulee selväksi vähän huonommillakin laaduilla! Kuvauspäivä on keskiviikko 26.10.


Toivottavasti tykkäsitte höperöstä videostani! Käykääähän kurkkailemassa myös muiden tyttöjen blogeista, millä kaikilla tavoilla voi viettää lokakuisen keskiviikon!

Anniina // Heli // Jenna // Jenny // Jonna // Sini

Ps. Yksi tytöistä koki paremmaksi jättää bloggaamisen, joten meidän tiimimme on nyt hieman pienempi. Mutta sehän ei menoa haittaa, vaan jatketaan sitten tällä porukalla!

6 kommenttia:

  1. Ihanaa ku sieki teit videon! Tää oli kyllä tosi kiva :)

    http://turkoosivadelma.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos paljon! :) Oli kyllä yllättävän hauskaa tehdä tällaista videota. :)

      Poista
  2. Tosi kiva video oli ja oot tosi suloinen! :) Itellä on nikkeliallergia ja välillä harmittaa, kun ei voi ostaa mitään halpoja söpöjä "rihkamakorviksia".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos paljon kauniista sanoistasi! :) Joo ymmärrän, että harmittaa, monet rihkamakorut on niin söpöjä! Mutta valitettavasti myös niin epätarveellisiä käyttää. :/

      Poista

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground