Tiimipostaus | Kesän TOP5

6.8.16

Blogitiimimme toisen postauksen aiheena on kesän TOP5-listaus. Päätimme yhdessä kategoriat, joista kukin sitten kertoo omat suosikkinsa. Olen kyllä todella innoissani tästä meidän blogitiimihommasta, en olisi varmasti tullut itse kirjoittaneeksi tällaista postausta, mutta todella hauska vähän miettiä ja listailla suosikkijuttuja.

KESÄN PARAS RUOKA

Mun kesäni on siis koostunut reissuelämästä Kroatiassa ja Pihtiputaalla työskentelystä. Tämän vuoksi ruokaan olisi vaikka minkälaisia vastauksia. Kroatiassa tuli syötyä ihan mahtavia ravintola-annoksia. Hostellilla taas ainaisten pizzojen ja ranskalaisten väliin maistui Kauflandista ostettu valmissalaatti, joka sisälsi vihersalaattia, kurkkua, kirsikkatomaatteja, parmesanlastuja ja pekaanipähkinöitä. Niin raikasta ja niin hyvää! Kotona taas oli pakko saada heti jälkiuunileipää avokadolla ja kirsikkatomaateilla.

KESÄN PARAS PAIKKA

Split on ehdottomasti sanottava, sillä asuin siellä kuitenkin seitsemän viikkoa. Ja onhan se todella kaunis paikka. Riva ja vanha kaupunki vei mun sydämeni täysin. Listalle pääsee myös Budapest, sillä rakastuin kaupunkiin ikihyviksi. Maininnan ansaitsee myös kotikuntani Pihtipudas, sillä on niin ihanaa asua täällä muutama viikko ulkomaan seikkailujen jälkeen.

KESÄN PARAS BIISI

Tämä on helppo! Se on ehdottomasti biisi, josta tulen myöhemmin muistamaan kesän 2016 eli Justin Timberlaken Can't Stop the Feeling. Projektikaverit luukutti tätä ihan kunnolla ja muutenkin biisi soi taajaan joka paikassa, jossa radiot oli päällä. On tämä aikamoinen hyvän mielen biisi, joten miksikäs ei.

KESÄN PARAS PELI

Tähän on pakko sanoa Dota 2. Antti pelaa tuota peliä ihan hulluna, enkä ennen ymmärtänyt, miten kyseistä peliä muka jaksoi tuntikausia näpyttää. Nyt kun pikkuveli pakotti lataamaan sen mun läppärille ja olen muutaman pelin pelannut ja alkanut hieman päästä jyvälle, mistä on kyse, haluaisin vain pelata ja pelata. Mulle ei pitäisi opettaa hyviä uusia pelejä, kun koukutun niin helposti.

KESÄN PARAS OSTOS

Hmmm. Tosi hankala päättää yhtä yksittäistä ostosta. Edellisessä postauksessani esittelin kaikki Kroatiasta tehdyt ostokset. Jos joku niistä on pakko valita, niin se on tummansininen hellehattu, koska se oli niin kovassa käytössä niissä auringonpaisteissa. Ja onhan se nyt ihan älyttömän tyylikäs.

Ensi kuussa on taas luvassa uutta tiimipostausta!

Muiden neitokaisten TOP5-postaukset löytyvät näistä linkeistä.
Anniina //  Heli // Jenna // Jenny // Jonna // Paula // Sini

4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja ihania suosikkeja sulla ♥ Toi ruokakuva saa kyllä veden kiellle :P Toi hellehattu on kyllä todella kiva, varsinkin toi ankkuri on todella nätti yksityiskohta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! ♥ Joo tuo annos oli kyllä suussa sulavan herkullinen! Ja jep, ankkuri kruunaa tuon hatun. :)

      Poista
  2. Oi tuo biisi on kyllä huikee, olisi voinut itsekin laittaa sen suosikiksi jos oisin muistanut :D. Ja tuo hattu on niin söpö <3

    https://turkoosivadelma.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on! Kunnon kesäbiisi. 8) Haha, ei aina muistu mieleen kirjoitusvaiheessa kaikki! Kiitos! :)

      Poista

Ilahdun suuresti kommentistasi!

Proudly designed by Mlekoshi playground